KUR PASŪTĪT PLASTMASAS LOGUS?

Ja pavērojam ēku fasādes Latvijā, tad plastmasas logi būs tie, kas redzami dominē cilvēku izvēlē, kad runa par logu montāžu. Latvijā ir auksts ziemas un karstas vasaras, mitri rudeņi un vēli pavasari, kas nozīmē, ka gada lielākajā daļā ir jānodrošina patīkams siltums iekštelpās. Vienmērīgu gaisa temperatūru telpā nodrošina ne tikai apkures sistēma, bet arī logu kvalitāte, jo tie vistiešākajā veidā nodrošina telpas ventilāciju. Normālu temperatūras amplitūdu starp iekštelpām un ārtelpu nodrošina pareiza logu montāža, pat ja Jums interesē lodžiju iestiklošana 602. sērijā.

PVC LOGU NOZĪME SILTUMA UZTURĒŠANAI DZĪVOKĻOS

Pēdējos gados energoefektivitātes jēdziens tiek dzirdēts ļoti bieži. Tam ir vienkāršs izskaidrojums. Liela daļa Latvijas iedzīvotāju mitinās septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados būvētās sērijveida daudzdzīvokļu ēkās. 50 gadu laikā mainījies ir tiešām ļoti daudz kas, nemaz nerunājot par ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un visu, kas ar to saistīts, ieskaitot, pakalpojumu cenas. Dzīvošana šāda veida dzīvokļos kļūst nerentabla, ja izdevumu ir vairāk par ieguvumiem, respektīvi, ja dzīvoklī ziemā ir auksts, bet apkures cena nav tā mazākā, tad jāmeklē veidi, kā šo problēmu atrisināt. Visātrākais un efektīgākais veids kā to panākt, ir veco koka logu nomaiņa uz plastmasas logiem. Arī Eiropas fondu apgūšana Latvijā ir sekmējusi namu energoefektivitātes celšanos, jo tiek renovētas un siltinātas ēku fasādes un mainītas komunikācijas, uzstādīti PVC logi. Viennozīmīgi, tas ir liels atspaids ne tikai uz iedzīvotāju komfortu, bet arī ēkas mūžu.

CIK MAKSĀ PLASTMASAS LOGI?

Pakešu logi ir pieejami gan dzīvokļos, gan privātmājās, garāžās un saimniecības ēkās. Plastmasas logi var būt arī bez atvēršanas funkcijas. Visi mērījumi tiek veikti individuāli pēc pieteikuma saņemšanas. Arī apdares darbi pēc montāžas beigām tiks sakārtoti un nebūs jāmeklē vēl cits pakalpojuma sniedzējs palodzes uzstādīšanai. Par precīzām cenām ir iespējams runāt tikai tad, kad ir noskaidrotas visas ar projektu saistītās nianses.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.