KAS IZGATAVO UN PIEŅEM PASŪTĪJUMUS MĀJOKĻA MĒBELĒM?

Iekārtojot mājokli ir nepieciešams jau laicīgi noskaidrot to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās. Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

VAI VIRTUVES MĒBELES VAR PASŪTĪT INDIVIDUĀLI?

Iebūvējamās virtuves jeb virtuves iekārtas ir pats, pats populārākais mēbeļu veids, ko klienti izvēlas pasūtīt individuāli. Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist(spied te – virtuves mēbeles). Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Ergonomiskas un ērtas mēbeles, it sevišķi virtuvē, ir ļoti nozīmīgas, jo augstā funkcionalitāte un katra nianse, kas tiek izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, palielina ne tikai telpas funkcijas, bet arī saimnieku prieku.

TV IEKĀRTAS KĀ IDEĀLĀKAIS RISINĀJUMS VIESISTABĀ

Vēl viens populārs mēbeļu veids, kas visbiežāk tiek veidots pēc pasūtījuma ir tv iekārtas. Televizoru redzam katrā mājoklī, attiecīgi nepieciešamība pēc TV iekārtas ir liela. Agrāk par TV iekārtām kalpoja milzīgas sekcijas un skapju komplekti, kas aizņēma lielāku daļu telpas, taču mūsdienās tendences un tehnoloģiskās iespējas ir mainījušās, līdz ar to ir iespējams radīt ietilpīgas un funkcionālas mēbeles, kas aizņem maz vietas, turklāt, par interesantu interjera objektu var kalpot arī bīdāmās durvis TV iekārtu plauktiņu paslēpšanai.

AKTUĀLI RISINĀJUMI MĒBEĻU IZSKATAM UN FUNKCIONALITĀTEI

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Iespēja realizēt mazu daļu no tā – pašu skapi, vairs nav nekāda problēma, turklāt, iebūvējamais skapis ir lielisks risinājums ne tikai guļamistabām, bet arī viesistabās, koridoros un saimniecības telpās. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.