PLASTMASAS LOGU MONTĀŽA MŪSU MĀJOKĻOS

Populārākā izvēle klientu vidū, kad ir runa par logu iebūvēšanu vai nomaiņu, ir plastmasas logi. Lai arī mūsdienās būs grūti atrast kādu mājas fasādi, kurā nav iemontēti PVC logi, tie savas slavas gājienu sāka nedaudz vairāk kā pirms 20 gadiem. Tos uzstāda gan dzīvojamajām, gan saimniecības telpām, tie ir pieejami dažādos izmēros un formās, ar un bez vērtnēm, kā arī populāras līdz ar to ir šāda paša tipa durvis balkoniem, lodžijām un izejām uz pagalmu. Plastmasas logu kvalitāte iet roku rokā ar ilgmūžību, kas nozīmē arī kvalitatīvu furnitūru, palodzes un daudzus citus elementus.

KĀDAS DURVIS IEGĀDĀTIES SAVAM MĀJOKLIM?

Logu montāžas uzņēmumi ir plaša profila speciālisti. Skaidrs, ka labiem logiem jābūt komplektā ar labām durvīm. Arī durvīm ir savas stila tendences 21.gadsimtā. Balkonus un lodžijas esam raduši redzēt ar PVC durvīm. Saprotams, ka šāda veida durvis var arī aizslēgt. metāla ārdurvis tiek izmantotas vairāk kā dzīvokļu un māju parādes ieejai. Droša atslēga ir obligāta, kvalitatīvu durvju komponente.

PALODŽU MONTĀŽA PĒC LOGU MONTĀŽAS

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji vienmēr cenšas piedāvāt pilna spektra pakalpojumu klāstu, kas nozīmē ne tikai veco logu demontāžu un jauno uzstādīšanu, bet arī iekšējās un ārējās apdares darbus un palodžu montāžu. Diez vai varēsit iedomāties logu bez palodzēm. Neatkarīgi no montēto logu materiāla, kā beigu elements tiks uzstādītas palodzes. Nevajag baidīties, ka logu montāžas, apdares un palodžu montāža prasīs daudz laika, jo kvalificēti meistari darbu paveiks ātri un bez liekām problēmām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.