Izbraukuma banketi un vēl tortes pēc pasūtījuma

Viss šajā pasaulē ātri izmainās un vēl attīstās pie tam, ja senāk tāda vieta kā konditoreja varēja būt vien gardumu cienītāju veikals, bet šobrīd šeit var būt ne tikai konditorejas izstrādājumi, bet tajā pat brīdī var būt pasūtītas, piemēram, uzkodas banketam un galdu klāšana izbraukumā. Protams, jau ir diezgan ērti, kad varētu ieskriet tikai vienā vietā, kurā iespējams kā pasūtīt torti un bulciņas, gan var tikt izplānota visa lielā banketu ēdienkarte. Pie tam daudzu firmu piedāvājumu klāstā ir arī galda klāšana, kas ir ērti, kad ir organizēts jebkurš kolēģu pasākums vai arī ģimenes svinības pie dabas.

Kā tad parasti tiek taisīti izbraukuma banketi?

Jums jāorganizē banketi, taču neziniet ar ko sākt? Pirmā lieta, jāsaprot, cik tieši viesu plānots. Pēc tam būs skaidrs, cik tad apjomīga galdu klāšana pēc cenas Jums būs. Un tad ir jāmeklē vieta, kurā tiks organizēti banketi. Bez šaubām, nemaz nav problēmu atrast šo vietu, kur iespējams uziet tortes pēc pasūtījuma Rīgā, taču banketu ēdienkarte, kā būt ar to? Par laimi, tagad vairākas konditorejas Rīgā vai arī citā vietā Latvijā piedāvā ne vien saldumus, bet arī, piemēram, uzkodas banketam, kā arī varētu būt piedāvāta galda klāšana. Kad viss tiek pasūtīts vienā vietā, tas būs viegli un vēl diezgan ātri. Parasti konditoreja rekomendē, cik daudz vajag salātu un arī karstā ēdiena, tā kā banketi tiem jau ir ierasta lieta. Vienīgais pie kā būs jāpiedomā, būs tikai norises vieta un paša pasākuma gaita.

Kur tad sameklēt tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai citās Latvijas pilsētās?

Tortes pēc pasūtījuma nemaz nav tas vienīgais, ko tad piedāvā mūsdienās konditorejas Rīgā, taču, kad bulciņas var nogaršot esot uz vietas, ko darīt, ja vajadzīgas uzkodas banketam? Bieži vien tā konditoreja, kuras piedāvājumā ietilpst arī galdu klāšana izbraukumā, piedāvā saviem klientiem izbaudīt tās uzkodas, kuras nodrošinās pasākumā. Viennozīmīgi tā var saprast, vai tās Jums garšo vai nē. Nenoliedzami, būtiska tomēr ir arī pati banketu ēdienkarte, apskatiet, lai tur būtu dažādība un samērība attiecībā uz viesi. Standartā uz vienu dalībnieku plānots simts grami salātu. Kad tiek pasūtīta galdu klāšana izbraukumā, obligāti jāsaprot cenas lielums. Un protams, ja tiek izvēlēts, kur pasūtīt torti vai uzkodas banketam, pirmais ir rekomendācijas. Uzmanīgi tās izpētiet, tā kā klientu viedoklis jau ir banketa veiksmes garants.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.