KAS IR ZINĀMĀKAIS DZĒRIENS PASAULĒ?

Būs grūti atrast kādu vietu pasaulē, kurā netiek dzerta kafija. Baristas ir tie cilvēki, kuri zina visu par un ap kafiju un noteikti spēs pagatavot saviem klientiem tieši to, ko sirds kāro. Kafija palīdz dienas gaitas uzsākt ar mundrumu un enerģiju. Grauzdēšanai izmanto četru veidu kafijas pupiņas, no kurām vispopulārākā ir Arabica, no kurām tālāk tiek gatavoti ne tikai dažādi siltie un aukstie dzērieni, bet arī liķieri un kokteiļi. Veidi kā gatavot kafiju ir ļoti dažādi, turklāt, katrs no tiem piedāvā atšķirīgas garšas nianses. Pie mums kafija, visbiežāk, tiek pagatavota divējādi – ar apliešanas metodi vai arī dažādos kafijas automātos. Teju jebkurā mājsaimniecībā atradīsim kādu kafijas mīļotāju. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

ATRODI SEV PIEMĒROTĀKO KAFIJAS GATAVOŠANAS VEIDU

Mūsdienās, veikalu plaukti var lepoties ar visplašāko kafijas pagatavošanas palīglīdzekļu veidu – gan speciālos biķerīšus turku kafijai, populāro franču presi, kas ir lielisks palīgs kafijas gatavošanai vairākiem cilvēkiem, mokas kanniņu, kuru izmanto itāļi, un, protams, dažāda veida kafijas automātus, kas palīdzēs baudīt ne tikai ņipru espresso, bet arī maigu latti un citus kafijas dzērienus. Kafijas automāti mūsdienās atvieglo arī kafijas pupiņu malšanu, jo dara to paši pirms kafijas gatavošanas, kas dzērienu padara īpaši aromātisku un garšas pārpilnu. Populāri joprojām ir arī kapsulu kafijas automāti, kas ir klusi un neaizņem daudz vietas turklāt, kafijas kapsulu klāsts ar dažāda veida kafijas dzērieniem, veikalu plauktos tikai aug. Klasiskāku vērtību piekritēji novērtēs espresso automātus, kuros izmanto kafijas spilventiņus, vai parastos kafijas automātus, kuros tiek izmantoti filtri.

KAFIJAS AUTOMĀTU SERVISA IESPĒJAS UN NOMA

Kafijas automāta iegāde noteikti nav dēvējams par izdevumu, bet par ieguldījumu, īpaši tad, ja kafiju dzerat ikdienā. Lai arī kafijas automāti nav tā lētākā prece, tehnika mēdz iziet no ierindas, kas ir nepatīkami, bet pieļaujami, turklāt, mūsdienās ir pieejams kafijas automātu remonts un apkopes serviss, kas šo problēmu padara mazāk sāpīgu, jo, mēdz būt situācijas, kad jaunas rezerves daļas iegāde izmaksā vairāk par pašu iekārtu, tādēļ, izdevīgāk ir to salabot. Nedrīkst nepieminēt arī kafijas automātu nomas pakalpojumu, ko noteikti novērtēs tie, kuriem nākas saskarties ar pasākumu organizēšanu un apkalpošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.