Kā tieši un arī kurā vietā pasūtīt materiālus vislabākajam iznākumam?

Dzīvokļa remontdarbi jau ir ilgs un arī izmaksu ziņā dārgs prieks. To negribās veikt atkārtoti. Tas būs iespējams, kad apdares darbiem piemeklējat “spēcīgus” materiālus – tādus, kam nekaitēs netīrumi, krītoši trauki, mājdzīvnieku nagi un regulāra tīrīšana. Bez šaubām, iesākot remontu, ikviens no mums savā fantāzijā jau redz to kopējo bildi, kurai beigās vajadzētu iznākt. Taču, lai arī tieši tas tā notiek, nepietiek tikai ar saskanīgu materiālu izvēli vai remonta piederumiem. Grīdas segums ir jāizraugās, ievērojot istabas izmantošanas īpašības. Kādām īpašībām jāvērš vērība, izvēloties apdares materiālus un santehnikas piederumus? Kādos tieši veikalos šo visu var nopirkt? Mēģināsim tikt skaidrībā tālāk. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

Tapetes, parkets, flīzes – ko papildus varētu izmantot apdarei?

Priekš jums iesākas remonts mājoklī. Apdomājiet sienu apdari. Ir pieejamas tapetes no flizelīna, kas ir diezgan viegli kopjamas un ir viegli klājams materiāls. Nenoliedzami, jau ir papīra tapetes, kur tad ir iespēja piemeklēt diezgan izturīgus variantus. Tapetes no papīra piemērota opcija var būt bērnistabā, tās būs dabiskas un bez kaitīgiem piemaisījumiem. Savukārt, flīzes būs piemērota izvēle sienām, kā piemēram, vannasistabā un arī virtuves priekšautam. Grīdas segumu vajadzētu pieskaņot sienām, vai arī piemeklēt neitrālas krāsas. Tā, piemēram, klasiska atlase jau ir parkets vai arī lamināts. Taču, tā kā parkets jau ir dārgs prieks, jo sastāv no dabiska koka, tad lamināts būs labākā izvēle, ja gribēsiet ietaupīt, bet gribat izveidot dabiska koka izskatu. Vēl labi grīdai noderēs tāds materiāls kā linolejs, kas tad patlaban jau ir spēcīgs un ļoti dažāds dizainu izvēlē. Kad tiks izvēlēta santehnika, der vērst uzmanību modernajām tehnoloģijām – jaucējkrāniem, kuri ietaupa ūdens patēriņu, podiem bez apmales, kas ir higiēniski un arī daudz mazāk krājas dažādas baktērijas. Šodien jo pārdomātāk pieiet klāt remontam, jo būs labāk.

Kas tieši izlīdzēs jau ar remonta jautājumiem?

Latvijā ir samērā daudz celtniecības veikalu. Taču biežāk šāda veida veikali ir jau kā lieli lielveikali, kuros pārdevēji nereti paši nav informēti tieši par apdares materiālu klāšanu vai kādām īpašībām. Tāpēc ir ieteicams savu vērību vērst cita tipa veikaliem, piemēram, tāds var būt apdares materiālu un interjera veikals. Tādos veikalos būs pieejami materiāli apdarei, dizainu piemēri un kvalificēti speciālisti, kuri kvalitatīvi izlīdzēs veikt preču izvēli. Bez šaubām, vienmēr izlasiet klientu atsauksmes, lai nenāktos vilties, kā arī aplūkojiet preču klāstu. Piedāvājumā būtu jābūt labiem apdares materiāliem, kas jau ir pierādījuši savu kvalitāti jau daudzus gadus. Un arī kopā Jūs spēsiet sameklēt ideālāko veidu tieši Jums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.