POPULĀRĀKĀS TENDENCES LOGU MONTĀŽĀ

Kvalitatīvai logu montāžai ir svarīga loma telpas un visas ēkas tehniskajā stāvoklī. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Mūsdienās izgatavotie logi tiek veidoti, galvenokārt, no stikla paketēm, kas ievietotas plastmasas, koka vai alumīnija rāmjos. Pirms divdesmit gadiem vai nedaudz ātrāk, PVC logu montāža bija inovatīvākā pieeja logu izgatavošanai un visam, kas ar to saistīts. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Ja ikdienā, ejot pa ielu, nedaudz ieskatīsimies, skaidrs, ka veco laiku koka logu rūtis ieraugām ar vien mazāk un mazāk. Insektu tīklus, kas ir ērti montējami logu rūtīs, novērtēs gan tie, kuri dzīvo netālu no ūdenstilpnēm, gan arī tie, kuri dzīvo pilsētas centrā.

PLASTMASAS UN METĀLA DURVJU UZSTĀDĪŠANA ĪPAŠUMĀ

Neviens savās mājās negrib redzēt un sastapt nepiederošas personas. Tikt nostādītam fakta priekšā par to, ka mājoklī, prombūtnes laikā, kāds ir ielauzies, nevēlas neviens. Augstākās klases metāla un plastikāta durvis ir iespējams uzstādīt jebkurā mājoklī un tās ir aprīkotas ar drošām slēdzenēm. PVC durvis nav populārs centrālo ārdurvju uzstādīšanas materiāls. Klienti dod priekšroku PVC durvju uzstādīšanai palīgēkās vai sētas durvju funkciju pildīšanai. Tās var būt aprīkotas gan ar stikla paketi caurredzamībai, gan arī var iztikt bez tās. Tā pat ir iespējams izvēlēties šāda veida durvis uzstādīt veramas vai bīdāmas.

KĀDA VEIDA DARBI IETILPST LOGU MONTĀŽAS LAIKĀ?

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu rāšanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu. Tā pat, neviens logs nav iedomājam bez iekšējās un ārējās palodzes. Palodzēm ir ne tikai vizuāla un funkcionāla nozīme, bet arī tehniska. Ja zem montējamās palodzes atradīsies radiators, jāpārliecinās, ka netiks traucēta siltuma pievade telpā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.