RIEPU SERVISI AR RIEPU GLABĀŠANAS PAKALPOJUMU

Dzīvojam tādos klimatiskajos apstākļos, kad Latvijas likumdošana nosaka no 1.decembra līdz 1. martam automašīnām obligātas ziemas riepas, taču, ņemot vērā to, ka dabas untumi nav paredzami, tās var būt vajadzīgs uzlikt ātrāk vai nomainīt vēlāk Tāpēc savam auto ir nepieciešams uzstādīt atbilstošas riepas. Ziemas mēneši, nudien nelutina, un ceļa segums kļūst īpaši nepatīkams ne tikai autovadītājiem, bet arī gājējiem.

Riepu uzstādīšana var radīt neskaidrības tiem, kuri ar automašīnu tehnisko pusi ir uz Jūs, tādēļ ir svarīgi atrast kvalitatīvu un uzticamu servisa sniedzēju, kas sniedz pakalpojumus par pieņemamu cenu. Šie nav vienīgie pakalpojumi, ko mēdz piedāvāt riepu servisi un noteikti pieminēšanas vērts ir arī riepu un disku apkopes, glabāšanas un pat utilizēšanas piedāvājums.

KĀDĒĻ MAZLIETOTAS AUTO RIEPAS?

Cik droši te ir automašīnai uzstādīt lietotas riepas? Tādēļ, ka tās ir tik pat drošas kā jaunas, jo ir pārbaudītas, sertificētas un pilnīgi droši lietojamas. Viens no lielākajiem faktoriem par labu lietotu riepu iegādei ir to cena. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Arī riepu nomaiņa pāris reizes gadā un to apkope ir pakalpojums, kas jāizmanto regulāri, pretējā gadījumā pastāv iespēja arī neiziet tehnisko apskati. Četras lietotas ziemas riepas noteikti liks ietaupīt pieklājīgu naudas summiņu, kas arī ir viens no iemesliem tam, kādēļ izvēle krīt par labu tieši lietotu riepu komplektam. To, cik bieži būs jāiegādājas jaunu riepu komplekti, nosaka daudz un dažādi faktori – automašīna, kam riepas uzstāda, auto vadīšanas un braukšanas paradumi un biežums, kā arī nedrīkst nepieminēt ceļa segumu un nobraukto attālumu vienā sezonā. Nemaz ne tik maz cilvēku riepas iegādājas vadoties pēc to cenas, kas nozīmē to, ka tiek meklēti labākie cenas un kvalitātes risinājumi jebkuras sezonas riepām.

Riepu servisa darbinieki ir draudzīgi un ar lielāko prieku sadarbosies. Par lietoto riepu kvalitāti vispār nav jāuztraucas, jo viss tiek pārbaudīts dubultīgi. Lietotās un mazlietotās riepas tiek iegūtas no Skandināvijas un Vācijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.