SEARCH ENGINE OPTIMIZATION AUDITS UN OPTIMZĀCIJA VEIKSMĪGĀKAM PROJEKTAM

Mūsdienu konkurences apstākļi nosaka, ka bez labas reklāmas publiskā telpā neizdzīvos neviens uzņēmums – skarbi, bet tā ir patiesība. Daudzi mazi vai vidēji uzņēmēji izvēlas savus pakalpojumus reklamēt sociālajos tīklos, kas ir bez maksas vai, ja izvēlaties sponsorēto saturu, par nelielu samaksu. Dzīvojot interneta laikmetā ir skaidrs, ka visa mūsu ikdiena 95% attīstīto valstu populācijas pārstāvju vidū, bāzējas ap to.

Pircējam vai pakalpojuma saņēmējam ir svarīgi par pakalpojuma sniedzēju atrast maksimāli daudz informācijas un to vislabāk ir pasniegt ar savas mājaslapas palīdzību šeit – (http://epadomi.lv/kas_vertigs/bizness/25112020-vai_seo_optimizacija_ir_joma_kura_verts_i). Bet, kā lai šī mājas lapa kļūst viegli pieejama un atrodama starp miljardiem citu? Talkā nāk digitālā mārketinga aģentūra, kas veic lapas SEO auditu un izstrādā SEO stratēģiju.

SEO MĀJASLAPU OPTIMIZĀCIJA

Mājas lapu optimizēšana, jeb SEO (search engine optimisation) ir pakalpojums, ko sniedz digitālā mārketinga aģentūra un tendēts uz labākiem vietņu rādījumiem un reitingu google. Ir pierādīts, ka tālāk pa pirmo lapu google meklētājā, cilvēki šķirsta tikai tad, ja sāk pārņemt izmisums, jo 95% gadījumu, meklējot preci vai pakalpojumu pēc konkrētiem atslēgvārdiem, rezultāti ir atrodami uzreiz. Ja mājaslapa ir izveidota un optimizēta piemērojoties visiem google algoritma standartiem, tad lapas pozīcija būs augsta, jo ir daudzi faktori, kas to ietekmē, ne tikai pareizu atslēgvārdu izmantošana tekstos. Digitālā mārketinga aģentūra, ko izvēlaties savas mājas lapas optimizēšanai, piesaista SEO speciālistu, kas veiks auditu, izstrādās ieteikumus un nospraudīs konkrētus mērķus, kas palīdzēs lapas reitingiem. Google, viennozīmīgi, ir pats lielākais un populārākais internetā meklētājs, tādēļ jebkuram biznesam ir ļoti svarīgi, lai lapa būtu tajā atrodama maksimāli augstā pozīcijā.

DIGITĀLĀ MĀRKETINGA IESPĒJAS LATVIJĀ

Kopš internets ir ieņēmis stabilas pozīcijas mūsu ikdienā ik uz soļa, digitālā mārketinga iespējas plaukst un zeļ pa minūtēm. Jau labu laiku nepietiek vien ar lapas brīvu palaišanu tautās, jo lielā konkurence pieprasa, lai veiksmīgai apritei tīmeklī, lapa tiktu optimizēta nepieciešamajiem kritērijiem. Jaunākie statistikas dati liecina, ka 30 gadu laikā internetā klīst teju 2 miljardi aktīvu mājaslapu! 21.gadsimtā internets ir tik pat pierasta komunikācijas sistēma kā ūdensvads un elektrība, tādēļ ir tikai loģiski, ka cilvēki to izmanto pēc iespējas pilnīgāk. Uzņēmuma attīstība digitālā vidē, mūsdienās ir pats labākais veids, kā aptvert lielu mērķauditoriju un reklamēt savus pakalpojumus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.