Kredīts online un vēl sms kredīti – vai varbūt ir vērtīgi pamēģināt?

Arī tagad ne jau visu lielo kredītiestāžu piedāvājuma klāstā eksistē aizdevumi online, šobrīd šis variants vairāk ir nebanku kredītiestāžu piedāvājuma klāsts. Kredīts online ir un būs parocīgs variants, kā var saņemt nepieciešamo naudas summu minimālā laikā, tomēr arī tagad daži klienti vilcinās to izmantot. Pieteikšanās aizdevumam, ar tiešsaisti, ne ar ko neatšķiras no kredītiestādes apmeklēšanas. Tiek aizpildīts pieteikums, tas tiek apstiprināts un tikai tad tiek saņemta nauda. Visas manipulācijas tiek īstenotas caur i-banku vai personīgo kontu.

Vēl viena priekšrocība ir tā, ka pieteikumu var iesniegt uzreiz vairākās kredītiestādēs. Šis moments ievērojami palielina iespējas saņemt kredītu. Zemāk mēs aprakstīsim, tieši ar ko tad īsti kredīts online atšķiras no banku kredīta, kā arī kam jāvērš vērība, ņemot kredītu.

Vairāk informācijas skatīt šeit – mājas lapā!

Aizdevumi, to plusi un arī vājas puses

Pievēršoties plusiem un mīnusiem, ko tieši sms kredīti vai arī citi aizdevumi online sevī slēpj, sākumā jākoncentrējas uz mīnusiem. Tad šeit pirmās briesmas uzrodas aizņēmēja nepietiekošas uzmanības dēļ. Tiek pieteikts aizdevums, taču netiek izlasīti paša līguma nosacījumi. Parasti, lai pievilināt klientus, var tikt norādīts min % daudzums. Izpētot nosacījumus, % izrādās ievērojami augstāks. Vēl viena problēma attiecas uz personīgās informācijas nodošanu krāpnieku rokās. Pasargāt sevi no krāpniecības jau ir viegli. Aizdevums online jāformē tikai pie drošām kredītiestādēm.
Plusi:
Variants piedalīties dažādās akcijās, kā arī sezonas akcijas piedāvājumos;
anketas izvērtēšanas ātrums, kā arī momentāla naudas saņemšana uz kontu;
spēja atlasīt kredītu bez papildus liekiem dokumentiem vai pat ar tādu kredītvēsturi, kas bankas neapmierinātu;
nav arī nepieciešams apmeklēt bankas ofisu.
Saņemot karti ar kredītlimitu, eksistē variants iegūt pazeminātu procentu likmi un ilgāku atmaksas periodu. Ir bankas, kas var piedāvāt arī jauniem klientiem nedoties uz pašu iestādi, lai parakstīt līgumu. Kurjers pats piegādās dokumentus uz mājām, bet Jūs saņemsiet naudu.
Saprotams, ka kredīts online ir daudzsološa joma, kura ļauj saņemt izdevīgus nosacījumus. Lai pasargātu savas intereses, ir rūpīgi jāizlasa visi tie dokumenti, bet pirms tam, kā izvēlaties kredītiestādi, iepazīstieties ar klientu atsauksmēm. Apsveriet ne tikai procentu likmi, bet arī kopējo summu, ko nāksies pārmaksāt, tā parasti ietver komisiju un arī citus pakalpojumus.

Ar ko SMS kredīts atšķiras tieši no citiem kredītiem?

SMS kredīts ir mikrokredīts, kurš tiks saņemts, sūtot SMS pieprasījumu kredītiestādei. Šāds aizdevums tomēr ir vienkāršs un tad sniedz iespēju dabūt naudu, sēžot mājās, pie tam nemaz nav vajadzīga pieeja interneta pieslēgumam. Latvijas teritorijā sms kredīti jau sen zināmi un vēl iedzīvotāju vidū tāds aizdevums ir diezgan pieprasīts.
Svarīgākie ieteikumi kredītņēmējam būtu:
Sms kredīti jāņem vien drošā finanšu iestādē, kura reģistrēta kredītiestāžu valsts reģistrā. Šajā jomā ir ļoti daudz krāpniecības gadījumu.
Rūpīgi apdomājiet nepieciešamību kreditēties, jo % par ātrajiem kredītiem ir diezgan augsti, kā arī kredīta termiņš ir īss.
Iepirkšanās mīļotājiem SMS kredīti dažkārt paliek par ieradumu, pateicoties tā pieejamībai. Centieties sevi ierobežot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.