VIEGLI UZSTĀDĀMAS UN MODERNAS MODUĻU SISTĒMAS LATVIJĀ.

Garāža nav tikai parasta celtne, kurā tur automašīnu, jo svarīgi ir izvērtēt daudz un dažādus kritērijus, kas saistīti gan ar konstrukcijām, gan funkcijām. Saliekamās garāžas, moduļu garāžas, metāla garāžas un tā šo sarakstu, no kura izvēlēties sev atbilstošāko, varētu turpināt ilgi. Teju jebkurā mājsaimniecībā, kurā ir arī izbūvēta garāža, tā kalpo ne tikai par automašīnu novietni, bet arī sava veida mājas noliktavu. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir samērā svarīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri un samērā ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.

Uzzini vairāk – http://angari.lv/

KUR IEGĀDĀTIES MODUĻU SISTĒMAS GARĀŽAS LATVIJĀ?
Ir dažāda tipa saliekamās garāžas. Lai klientiem un pakalpojuma sniedzējiem būtu vieglāk orientēties piedāvājumā, izdala dažādus garāžu tipus, galvenokārt, iedalot tos pēc jumta veida – divslīpu, horizontāls un vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamās un mobilās garāžas ir vēl viena populāra izvēle klientu starpā. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Garāžu cenas veidojas no garāžas izmēriem un seguma veida, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KUR PASŪTĪT UN KĀ UZSTĀDĪT ANGĀRU?
Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekāmi un pārvietojami. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.