ERGONOMISKI PAREIZI MATRAČI MUGURAS VESELĪBAI.

Gulta ir viena no mīļākajām mēbelēm ik vienam no mums, jo kas gan var būt labāks par lielisku izgulēšanos pēc grūtas darba dienas un laiskošanos brīvdienās zem segas. Pērkot jaunu gultu, uzmanība tiek pievērsta dažādiem faktoriem, ieskaitot furnitūru un citus sīkumus. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā.

Matračus var iegādāties gan kopā ar gultu, gan atsevišķi, tam ir jābūt tieši tādam, kādā personai būtu ērti pavadīt 7 stundas guļus stāvoklī. Ja konstanti jūtamies noguruši pat pēc daudzām miega stundām un visādi citādi matrači bērniem un gulta vairs nešķiet tik vilinoša kā agrāk, ir skaidrs, ka jāmaina matracis. Matraču cenas pirmajā mirklī var šķist mazliet augstas, taču nevajag aizmirst, ka tas tiks lietots katru dienu un daudzus gadus no vietas.

KĀDU MATRACI LABĀK IZVĒLĒTIES?
Pirms gadiem trīsdesmit mūsu iespējas matraču iegādei nebija pārāk lielas un par ergonomiju neviens īpaši nesatraucās. Porolona atsperu matrači, kas ātri zaudē savas balsta īpašības, deformējas, plīst un visādi citādi ātri beidz savu kalpošanas laiku. Atsperes mēdza deformēties un porolons ar laiku tika izgulēts un matracis palika neērts, pavisam noteikti ne vairs ergonomisks ar ortopēdiskām īpašībām. Mūsdienās pieejamie matrači ir no moderniem materiāliem, galvenokārt memory foam putām, speciāliem atsperu blokiem, kokosa un lateksa šķiedrām. Matračiem ir noņemams virsējais apvalks, kas to kopšanu padara maksimāli vieglu un ērtu.

MŪSDIENĪGI MATRAČI PAR LABĀM CENĀM.
Katram no mums, pērkot matraci, ir savas prasības tam, ko no tā vēlamies sagaidīt – citi vēlas cietāku, citi mīkstāku, citiem ir vēl kādas vēlmes un rezultātā nereti nopērkam to, kas it kā der un neder reizē. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Šeit ražotie matrači ir pieejami gan bērnu, gan pusaudžu un pieaugušo gultām. Ideāls matracis par ideālu cenu, turklāt, ražots Latvijā! Kas var būt vēl labāks? Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.