NEPIECIEŠAMS ATSLĒDZNIEKS? BŪSIM KLĀT PAVISAM DRĪZ!

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Pavisam noteikti, pilnai laimei, tas notiks situācijā, kad tā vismazāk būtu vajadzīga. Durvju atvēršana ir pakalpojums, kas radīts speciāli šādiem gadījumiem un paralēli tiek piedāvāta arī iespēja slēdzeni nomainīt.SOS durvju atvēršana ir lielisks pakalpojums, kas pieejams mūsdienīgās platformās, piemēram, WhatsApp, kur iespējams nosūtīt problēmas attēlu, lai meistari labāk varētu sagatavoties. SOS durvju atvēršana ir pakalpojums, kas izglābs ik vienu, kurš nonācis šādā nelaimē. Pakalpojumus iespējams pieteikt dažādos veidos, vispopulārāk durvju serviss tiek pieteikts caur Whatsapp, kur izskaidro situāciju un gaidi meistaru, kurš durvis atvērs viens un divi. Ja ķibele piemeklējusi Tevi Rīgā vai 50 kilometru rādiusā ap to, tad pakalpojums ir pieejams bez problēmām.

JA NOLŪZUSI ATSLĒGA, PALĪDZĒS SOS ATSLĒDZNIEKS

Sos atslēdznieka pakalpojumi ir nepieciešami dažādās dzīves situācijās, ne tikai tad, kad ir radušās problēmas ar iekļūšanu mājoklī. Aizkritušas mājokļa durvis nav biežāk pieteiktais pakalpojums, jo līdera pozīcijas ieņem problēmas ar automašīnas vai bagāžnieka durvīm. Aizkritušas auto durvis vai salonā aizmirsta atslēga var būt īpaši bīstama, ja mašīnas salonā ir palikuši mazi bērni vai mājdzīvnieki. Pakalpojums ir pieejams visa veida automašīnu atslēgu problēmām, arī centrālās atslēgas elektronikas kļūdas gadījumos. Pēdējos gados ir populāri atslēgas veidot no īpaši mīksta metāla, kas locās bez mazākās piepūles un palielina slēdzenes nolūšanas risku. Profesionālam atslēdzniekam nebūs problēmu tikt galā ar jebkāda veida slēdzeņu problēmām un durvis jau ātri vien būs atvērtas. Atslēdzniekam būs pa spēkam atvērt pat seifa slēdzeni!

KO DARĪT, JA AIZKRĪT SEIFA DURVIS?

SOS atslēdznieka pakalpojums ir salīdzinoši jauns piedāvājums tirgū. Līdz šim nepatīkamās situācijās daudzi izlīdzējās ar kaimiņu palīdzību vai vienkāršu durvju uzlaušanu, kas noved pie lieliem bojājumiem un vēl lielākiem izdevumiem. Pats galvenais ir nemūķēt slēdzeni vaļā pašiem, jo tad tiešām var rasties situācija, kad durvis ir vienkārši jāuzlauž. Pakalpojums pieejams jebkāda veida atslēgām, kas iemontētas namdurvīs, bagāžniekos, seifos vai jebkur citur. Ja ir radusies nepieciešamība, ir iespējams pieteikt ne tikai atslēgas, bet pat durvju nomaiņu.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.