DŽINSA BIKSES SIEVIETĒM UN VĪRIEŠIEM UN TO REMONTS

Džinsi ir mūsdienu universālākais apģērba gabals, ko lieto visi – sievietes, vīrieši, bērni. Universāls audums ar lieliskām variācijām un arī lielu izturību. Džinsa bikses, krekli, šorti, jakas, pat apavi un mēteļi – tieši tik daudzpusīgs ir šis audums. Džinsa bikses ir apģērbs, kas viegli kombinējas ar citiem un var pielāgot dažādām dzīves situācijām un to labprāt dara kā vīrieši, tā sievietes. Lai papildinātu auduma sniegtās priekšrocības apģērbu ražošanā, džinsam tiek pievienoti dažādi citi materiāliem, piemēram, elastānu, kas tiek plaši izmantot tieši sieviešu džinsu apģērbu ražošanā. Ja gadījusies ķibele ar džinsa biksēm, tad nepieciešama apģērbu labošana un šo pakalpojumu var sniegt veikals.

DAŽĀDI DŽINSU APĢĒRBI VĪRIEŠIEM

Vīriešu džinsa bikses ir pieejamas dažādos modeļos un krāsu variācijās. Maldīgi uzskatīt, ka vīriešiem ir pieejams tikai viena veida džinsa bikšu modelis. Arī džinsu šorti vīriešiem ir viens no vasaras garderobes must have, tādēļ arī to izvēle ir diezgan plaša. Vīrieši, būdami konservatīvi, parasti izvēlas divu toņu džinsus – zilus vai melnus. Kā trešo populārāko jāmin bēšīgo toni vai zemes toņus. Svarīgi atrast sev piemērotu modeli. Gara auguma vīriešiem ar slaidām un garām kājām, lieliski izskatīsies Slim modeļa bikses (nejaukt ar skinny, kas ir ļoti apspīlētas), savukārt pilnīgākas miesas būves kungi var izvēlēties straight bikšu modeli, kas līdzsvaros ķermeņa proporcijas.

DŽINSU APĢĒRBI SIEVIEŠU GARDEROBEI

ļoti liels modeļu un dizaina kāsts ir vērojams sieviešu džinsu piedāvājumā. Tas varētu būt skaidrojams ar to, ka dāmām ir grūti izvēlēties to vienu vienīgo, tādēļ tiek piedāvātas dažādas variācijas. Džinsu šorti sievietēm, tā pat kā garās džinsu bikses ir viens no populārākajiem apģērba gabaliem. Džinsu bikses sievietēm tiek piedāvātas dažādos modeļos – skinny, straight, ankle lenght, boyfriend, slim un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Neatkarīgi no profesijas, ikdienas pienākumiem un visa cita, kas sievietes padara atšķirīgas vienu no otras – komforts ir pats svarīgākais, neatkarīgi no tā vai strādājat veikalā, birojā, esat mājsaimniece vai skolotāja. Apģērbs, kas nav ērts var ļoti viegli sabojāt dienu, tādēļ vislabāk ir izvēlēties kvalitatīvus un patīkamus apģērba gabalus, kas visas dienas garumā sniegs komfortu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.