Lietoti apavi un jaunas kleitas internetā – ekskluzīvi un ļoti izdevīgi izvēles varianti

Šodien aizvien vairāk var dzirdēt, ka lietoto apģērbu veikali sniedz iespēju uziet pērles. Un šis nav pārsteidzoši. Neskaitāmas pasaules mēroga zvaigznes bieži sāk piemeklēt lietotas drēbes, mēģinot sameklēt neatkārtojamus kā arī retus variantus. Galu galā iespējams uziet intriģējošus un individuālus garderobes elementus no pazīstamajiem zīmoliem. Pirms tiek pirktas, piemēram, kleitas sievietēm, tomēr ir vērtīgi uzzināt, kādiem tieši kritērijiem atbilst pienācīgi lietoto apģērbu veikali, un novērtēt pilnīgi visas šādu veikalu priekšrocības kā arī trūkumus, pie tam uzzināt, kā var atrast labākos variantus priekš sevis.

Pamata rekomendācijas tad, kad tiks pirkti lietoti apģērbi internetā

Gadījumā, ja Jūs interesē tieši klātienes lietoto apģērbu veikali, tad šeit ir jāuzzina, kurās dienās notiek piegāde. Tādējādi jau ir iespēja nopirkt labas lietotas drēbes par ļoti labu cenu. Mēģiniet sadraudzēties ar veikala konsultantiem, jo tādējādi iespējams lūgt, ka Jums paziņo par laiku, kad tiek ievesti mazlietoti apģērbi. Visbiežāk tādā veidā iespējams uziet pilnīgi jaunas preces, kuras neviens nemaz nav nēsājis. Otrkārt, uzziniet, kad notiek izpārdošanas. Daži lietoto apģērbu vai apavu veikali piedāvā atlaides pat līdz 90%! Tādējādi lietoti apavi vai apģērbi var būt nopirkti gandrīz bezmaksas. Kad ir meklēti lietoti apavi internetā, tad šeit ir jāpasteidzas, jo internetā salīdzinoši ātri preces tiek izpirktas. Trešā lieta, pirms svētkiem mēģiniet izkārtot savu dienu tādā veidā, lai kāds lietotu apavu veikals vai apģērbu Jums būtu pa ceļam. Interesanti, bet tieši pirms svētkiem šajos veikalos tiek ievestas diezgan interesantas preces. Ceturtā lieta, veiciet savu drēbju un apavu revīziju, pēc tam sastādiet sarakstu, ko konkrēti Jums vajag. Prātīgāk būtu pievērst īpašu uzmanību stilīgām lietām un arī neatkārtojamajiem variantiem. Piektā lieta, cītīgi meklējiet un pētiet preces stāvokli, tā kā starp visām lietām noteikti būs atrodami mazlietoti apģērbi un apavi. Pie tam ļoti bieži zīmolu veikali pārdod lietas no jau vecām kolekcijām salīdzinoši par ļoti zemām cenām un lietoto apģērbu vai apavu veikali tos izpērk. Bez šaubām, slavenu zīmolu lietoti apģērbi vai apavi vienmēr ir dārgāki nekā citi, bet to cenas būs daudz zemākas nekā, piemēram, jaunu apģērbu veikalos. Un visbeidzot, nevajag zaudēt savu galvu! Ļoti lietotie apģērbi arī, ja tas bija pazīstamas kolekcijas bijusī pērle, Jums nav nepieciešami, jo bez šaubām tās drēbes, kuras ir diezgan nolietotas, Jūs negribēsiet nēsāt.

Ko jāraugās, kad būs skatīts lietotu apavu vai apģērbu veikals ar precēm uz vietas vai, piemēram, internetveikals?

Tagad lietoto apģērbu vai apavu veikali iedalās 3 daļās:

1.Veikali, kur tad jau tiek tirgoti lietoti apģērbi un apavi ar cenu par svaru. Šeit ir noteikta cena par kilogramu (parasti vairāku preču kategorijām būs sava cena, taču tā būs diezgan maza). Tomēr šādi veikali paliek mazākumā.
2.Lieli lietoto apģērbu vai apavu veikali, kas tiek saukti par Second-Hand – pamatā lietoti apģērbi vai apavi no Eiropas un tie būs būs ar labu kvalitāti un ar vidējām cenām.
3.Noliktavas tipa apģērbu un lietotu apavu veikals – tiek dēvēts par outletu. Šajā gadījumā nav ļoti lētas preces, bet galvenā atšķirība būs slavenu brendu jauni vai mazlietoti apģērbi vai mazlietoti apavi ļoti labā stāvoklī.

Pirms tam, kā būs pirkti lietoti apģērbi Rīgā vai citur Latvijā jebkādā no veikalu veidiem, noskaidrojiet par citu pircēju atsauksmēm. Apskatiet mājas lapu, tādējādi var saprast, vai dotā vieta Jums patiks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.