DAŽĀDA TIPA LĒCAS ONLINE VEIKALĀ

Lai redzes problēmas nesagādātu problēmas katru dienu un sadzīves gaitās, ir nepieciešams atrast sev piemērotu redzes uzlabošanas variantu. Saprotams, brilles un acu operācijas ar lāzeru arī ir apsverams variants, taču daudzi izvēlas par labu kontaktlēcām. Brilles, loģiski, ir dārgākas un tas ir ilgtermiņa ieguldījums, bet cilvēkiem briļļu nēsāšana neliekas parocīga un praktiska. Dažāda veida lēcas var izvēlēties ik viens un tās iespējams lietot gan balstoties uz optisko piemērotību, gan valkāšanas un lietošanas ilgumu. Kontaktlēcu pirkšana ir pieejama gan internetā, gan optikas preču salonos. Tā pat kā briļļu iegādei, arī lēcas iesakām te nopirkt tikai pēc acu ārsta vai optometrista konsultācijas.

KĀ IEGŪT SEV PIEMĒROTAS KONTAKTLĒCAS?

Mūsdienās ir iespējams iegādāties kontaktlēcas, kas paredzētas ļoti plaša spektra redzes problēmu koriģēšanai un tās var nopirkt ne tikai optikas preču veikalos, bet arī internetā. Lēcas ir iespējams izvēlēties gan no dažādiem ražotājiem, gan vadoties pēc cenas, gan pēc redzes problēmām. Veikalos lēcas var atrast sakārtotas pēc vairākām pozīcijām, taču, visbiežāk tas būs valkāšanas un lietošanas ilgums un problēma, ko konkrētā lēca koriģētu. Lēcas iedalās pēc to valkāšanas perioda – dienas lēcas, lēcas divām nedēļām, mēnesim, trim mēnešiem un pusgadam. Tā pat iegādei ir pieejamas lēcas, kas paredzētas tiem cilvēkiem, kuriem ir redzes problēmas skatoties gan tālumā, gan tuvumā, gan tiem, kuri slimo ar astigmātismu. Ir iespējams iegādāties lēcas bez optiskām dioptrijām, kas var kalpot arī kā dekoratīvs elements.

KONTAKTLĒCU IZMAKSAS INTERNETA VEIKALOS

Liela loma vienmēr ir bijusi arī kontaktlēcu cenām. Parasti kontaktlēcu cenas drastiski neatšķiras, taču zināma cenu atšķirība pastāv vienmēr. Piemēram, vienas dienu lēcu cena varētu šķist šokējoši liela, bet iepakojumā ir 30 lēcas un tās ir lietojamas katru dienu pa vienam pārim. Šīs lēcas maksā vidēji 30 eiro par iepakojumu. Divu nedēļu kontaktlēcas ir iespējams lietot pa dienu, taču uz nakti tās jāizņem. Arī šāds lēcu iepakojums sastāv no vairākām lēcām un to cena ir ap 20 eiro. Ja nepieciešamas kontaktlēcas, kas paredzētas specifiskām redzes problēmām, tad var izmantot gan tādas, kas paredzētas lietošanai nepārtraukti diennaktī, gan tādas, kas nakts laikā jāizņem Torisko lēcu cenas svārstās apmēram ap piecdesmit eur, taču multifokālo kontaktlēcu cenas ir ap 30 eiro par iepakojumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.