TEICAMA RIEPU UN DISKU MONTĀŽA UN SERVISS RĪGĀ

Katrs auto vadītājs zina, ka rūpes par savu un pasažieru drošību, sākas ar automašīnas teicamu stāvokli, tajā skaitā arī riepas. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā. Vasaras riepas ieteicams sākt lietot, kad nedēļu no vietas ir bijis siltāks pat +7 grādiem(izvēlies šajā vietnē – https://mmkserviss.lv/pakalpojumi/). Vislabākais risinājums ir riepu maiņa tad, kad laikapstākļi aiz loga ir gana stabili un nav novērojams apledojums un atkalas.

KĀPĒC TIK LIELA NOZĪME RIEPU SERVISAM?

Riepu montāžas serviss piedāvā plaša spektra servisu, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas riepas ir atšķirīgas no vasaras riepām, kas nozīmē to, ka ar abām nedrīkst braukt visa gada garumā. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Bet vasaras riepas aukstumā nav tik elastīgas, kas attiecīgi neveido pienācīgu saķeri ar ceļa segumu. Riepu servisa darbinieki spēs ieteikt vislabākos risinājumus riepu veidiem un to uzstādīšanai, vadoties pēc klienta braukšanas paradumiem. Jebkurā gadalaikā vislielākā vērtība ir drošība uz ceļa, tādēļ servisa darbinieku ieteikumi ir jāņem vērā obligāti.

KVALITATĪVS RIEPU SERVISS RĪGĀ

Kvalitatīvs riepu un disku serviss var nozīmēt daudz jaunu un patstāvīgu klientu ilgtermiņā, kas nozīmē kvalitāti un zināšanas. Servisa kvalitātes garantija ir obligāta komponente, kas tiek sniegta kopā ar pakalpojumiem katram klientam. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi ir uzticēties meistariem, kuriem uzticat savu auto. Automašīnas niķošanās uz ceļa nav nekāda pasaka, tādēļ nepieciešams laikus novērtēt un novērst visas problēmas, kas varētu rasties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.