AUTOMAŠĪNAS VĒJSTIKLA SERVISS JEBKURAS MARKAS AUTOMAŠĪNAI

Nelielām plaisām vējstiklā daudzi nepievērš gana lielu uzmanību un uzskata, ka to novēršana līdz nākošajai tehniskajai apskatei būs labs risinājums. Vējstiklu labošanas serviss ir jāmeklē nekavējoties pēc problēmas rašanās, lai tā nevērstos plašumā. Ir daudz iemeslu, kas norāda uz to, ka vējstikla labošana ir nepieciešama uzreiz. Viens no galvenajiem varētu būt tas, ka plaisas ātri vien kļūst izteiktākas un var radīt vēl lielākus bojājumus(spied te – adas). Bojātiem automašīnas stikliem nepastāv tiem paredzētā aizsardzība no ārējās vides ietekmes – aukstuma, karstuma, putekļiem, līdz ar to var rasties jauni bojājumi, kuru novēršana prasīs ne tikai laiku, bet arī ieguldījumu.

20 GADU PIEREDZE VĒJSTIKLU SERVISĀ

Jebkura automašīna vai kāds cits transporta līdzeklis ir fizikas likumu atspoguļojums dabā. Tas norāda uz to, ka jebkura detaļa automašīnā tur atrodas ar nolūku un jebkura novirze no normas var likt spēkratam niķoties. Vējstikla nozīmē nav tikai atspoguļota tā nosaukumā, bet arī ir konstrukcijas un drošības elements, kas ir jākopj tik pat rūpīgi. Auto tirgus dinamika, kas nebeidz pārsteigt ar savām inovācijām, ir vislielākais stimuls speciālistiem apgūt ko jaunu un pielietot zināšanas praksē. Līdz ar to iegūtās iznāšanas var pielietot praksē, teju jebkādas markas un izlaiduma gadu automašīnām.

KUR ATRAST LABĀKO VĒJSTIKLU LABOŠANAS PAKALPOJUMU SNIEDZĒJU?

Meistars, apskatot bojājumu, noteiks, vai vējstikls jānomaina vai arī to iespējams salabot. Jāpiemin, ka vējstiklam radītos bojājumus iespējams labot, ja tie nav lielāki par 2 eiro monētu un atrodas vismaz 6 centimetru attālumā no vējstikla malām. Neatkarīgi no bojājuma, servisa veids tiek noteikts individuāli katrai automašīnai. Servisa meistariem būs pa spēkam jebkāda veida bojājumu novēršana. Paša vējstikla pilna nomaiņa var prasīt nedaudz ilgāku laiku, taču plaisu likvidēšana un stiklu labošana prasa vien pusstundu. Stikla labošana, viennozīmīgi, būs ekonomiskāks risinājums par stikla nomaiņu, taču, ieteikums paļauties uz mehāniķa sacīto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.