Rekomendācijas dažādu apdares materiālu izvēlēšanās un atrašanā

Uzsākot remontu, iesācējiem jau ir grūti iedomāties, kā atrastie apdares materiāli izskatīsies dzīvē: krāsa uz sienām var būt daudz tumšāka, kā izskatījās uz piemēra, un vieglais raksts uz sienas flīzēm var likties par uzbāzīgu, kad tika ieklāta siena. Taču, ko izdarīt, ja nepieciešama jauna santehnika? Pavisam nav skaidrs. Bez šaubām, labāk ir griezties pie ekspertiem, kuri spēs izlīdzēt gan izplānot dizainu, gan piemeklēt vislabākos apdares materiālus(ieskaties šeit – https://interior.reaton.lv/noderigi/ara-flizes/). Par to, kāds interjera veikals var sniegt palīdzību vai kā tad sākt plānot savu remontu, uzzināt vairāk var tālāk.

Materiāli remontam

Remonts mājoklī – grīdas un vēl sienu atlase, tiek pētīta santehnika un skatītas mēbeles pēc pasūtījuma vai gatavas. Kā pareizāk piemeklēt apdari sienām? Vislabāk būtu pieskaņot grīdas segumam, lai izveidotu vienotu tēlu. Kā piemēram, kad vairāk patīk pelēks parkets, šajā gadījumā sienām iederēsies baltas tapetes vai arī krāsotas sienas ar akcenta sienām pelēkā krāsā. Viennozīmīgi tas, kas tad ir piemērotāks sienu apdarei – papīra tapetes, gatavas krāsotas sienas vai flīzes, ir atkarīgs tikai no personīgajām iegribām kā arī istabas. Kā piemēram, bērnistabā iederēsies foto tapetes, šeit var tikt izvietots zīmējums, ko vēlāk varēs nomainīt. Savukārt, kā piemēram, vannas istabā lieliskas būs tieši dažādas flīzes. Grīdām ļoti labi iederēsies parkets vai lamināta grīdlīstes, turklāt šodien lamināts pilnīgi atdarina naturālo koku, pie tam ir ievērojami lētāks par parketu. Var arī mīksto grīdas segumu likt, kas tad vislabāk izskatās guļamzonā. Patlaban daudziem jauninājums būs linolejs, tā kā šis materiāls ir pilnveidots – mūsdienās tas ir samērā spēcīgs, var slāpēt trokšņus un ir mīksts. Tādējādi nav bail, kad mazulis savainosies vai arī saplīsīs kāds virtuves trauks. Un vēl viena svarīga lieta ir santehnika – keramikas vai akmens masas izlietnes, podi ar iebūvētu un brīvi stāvošu ūdens kasti, pie sienas piekaramie tualetes podi, kas tad ir ļoti ērti izmantošanā. Nevienu vairs neizbrīnīsi ar kluso aizvēršanas funkciju, taču tualetes podos šobrīd ir iestrādāts ūdens taupīšanas režīms, kas būtu diezgan būtiska lietošanas opcija. Līdz ar to ir rekomendējams tuvāk iepazīties ar visiem santehnikas tehnoloģiju jauninājumiem.

Kā atrast būvniecības salonu?

Pie mums ir diezgan daudz būvniecības veikalu. Taču biežāk šāda veida veikali ir kā lieli lielveikali, kur pārdevēji nereti paši nav informēti tieši par apdares materiālu ieklāšanu vai jebkādām īpašībām. Tādēļ būtu ieteicams savu uzmanību vērst cita veida veikaliem, tāds būs apdares materiālu un interjera veikals. Tādos veikalos būs pieejami apdares materiāli, dizainu piemēri un vēl kvalificēti speciālisti, kas kvalitatīvi palīdzēs veikt izvēli. Bez šaubām, uzmanīgi izpētiet atsauksmes, lai vēlāk nenāktos vilties un izpētiet piedāvājuma klāstu. Piedāvājumā jābūt kvalitatīviem materiāliem, kas tad jau ir pierādījuši savu kvalitāti jau gadiem ilgi. Kā arī kopā Jūs spēsiet sameklēt ideālāko veidu priekš Jums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.