LIELISKAS KVALITĀTES RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI

Katrs auto vadītājs zina, ka rūpes par savu un pasažieru drošību, sākas ar automašīnas teicamu stāvokli, tajā skaitā arī riepas. No decembra līdz martam ir obligāta prasība lietot ziemas riepas, taču, viss atkarīgs no patiesajiem laikapstākļiem aiz loga, nevis kalendārā. Vasaras riepas ieteicams sākt lietot, kad nedēļu no vietas ir bijis siltāks pat +7 grādiem. Latvijas klimats mēdz izspēlēt dažādus jokus, arī apledojumu uz ceļiem maija mēnesī, tādēļ par ziemas riepu maiņu uz vasaras riepām, vislabāk domāt, kad laikapstākļi ir stabili. Ir iespējams uzzināt vairāk uzņēmuma mājaslapā, kā arī zemāk rakstā!

RIEPU UN DISKU SERVISS LATVIJĀ

Riepu un disku serviss piedāvā plaša spektra pakalpojumus, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas riepas atšķiras no vasaras riepām, kas nozīmē to, ka ar abām nedrīkst braukt visa gada garumā. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Riepu servisa darbinieki spēs ieteikt vislabākos risinājumus riepu veidiem un to uzstādīšanai, vadoties pēc klienta braukšanas paradumiem. Jebkurā gadalaikā vislielākā vērtība ir drošība uz ceļa, tādēļ servisa darbinieku ieteikumi ir jāņem vērā obligāti.

RIEPU UN DISKU SERVISA PAKALPOJUMI AR GARANTIJU

Laipna apkalpošana, profesionāla pieeja un serviss ir tie svarīgākie iemesli, kādēļ klienti atgriežas un izvēlas tieši konkrēto pakalpojumu sniedzēju. Servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo norāda uz zinošiem darbiniekiem, augstu ētikas un zināšanu klāstu, kas tiek pielietots atbilstoši standartiem un klientiem nav jāuztraucas par to, ka auto varētu sākt niķoties nepareizā vietā un laikā. Augsta atbildības sajūta ir tas, kas apzīmē servisa darbinieku pieeju jebkuram klientam. Kvalificētiem darbiniekiem, īpaši auto apkopes biznesā ir ļoti liela loma drošas braukšanas garantam uz ceļiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.