UNIVERSĀLAS UN SEN KĀROTAS DĀVANAS PIEAUGUŠAJIEM UN BĒRNIEM.

Pārdomas par to, ko iegādāties dāvanā reizēs, kad esam uzaicināti uz kādiem svētkiem, mēdz būt ļoti nogurdinošas. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešamas dāvanas meitenēm vai dāvanas vīrietim, dāvanu serviss var piedāvāt iegādāties ko interesantu, ko novērtēs ikviens. Dāvanas meitenēm ietver daudz un dažādus piedāvājumus. Piemēram, ērti ir dāvanu komplekti, kas satur tieši to, ko dāma vēlēsies izmantot. Universāla dāvanu karte, kura sevī slēpj vairākus desmitus dažādu piedāvājumu būs īsti laikā. Ņemot vērā šo karšu universālumu un izmantošanas iespējas, tās ir ērtas arī tajos gadījumos, kad aktualizējas jautājums par to, ko dāvināt vīrietim.

Ģimenes cilvēki augsti novērtēs dāvanu, kas ir izmantojama kopā ar ģimeni vai savu otro pusīti. Piemēram, dāvanu karte SPA, romantiska nedēļas nogale viesnīcā, skaistas vakariņas un vēl daudz kas cits slēpjas zem šāda pāru piedāvājuma.

Skatīt šeit – populāras dāvanas!

UNIVERSĀLAS DĀVANAS JEBKURAI DZĪVES SITUĀCIJAI.
Viena no populārākajām dāvanām, ir brauciens ar superauto. Zem jēdziena “superauto” neslēpjas viss betmobīlis vai kas tamlīdzīgs, bet gan Ferrari vai Lamborghini. Šādas dāvanas saņēmējiem ir divas iespējas – braukt, sēžot pasažieru sēdeklī vai arī pašiem stūrēt šos leģendāros auto. Ja vēlaties lai dāvanas saņēmējs sēž pie auto stūres, jāizvēlas dāvanu karte, kas maksā nedaudz vairāk. Šāda iespēja ir jebkura auto entuziasta sapņa piepildījums. Šī ir universāla dāvana, kas sākotnēji, varbūt, liekas piemērota tikai vīrietim, taču to labprāt izmanto arī daiļais dzimums. Dāvanu ideju netrūkst. Vēl lielisks veids kā pārsteigt azartisku personu, ir lidojums ar gaisa balonu! Šādu dāvanu novērtēs arī pāri, jo šāda veida pasākums ir ļoti romantisks un elpu aizraujošs. Fantastiski skaists lidojums un skaisti Latvijas ainavu skati no putna lidojuma – vienreizēji! Lidojumus iespējams veikt gan Latvijā, gan arī Lietuvā.

LAUŽAM DĀVANU KARŠU STEREOTIPUS!
Ir maldīgi uzskatīt, ka dāvanu kartes ir bezpersoniskākais un bēdīgākais variants ko dāvināt kādam svētkos. Mūsuprāt, dāvanu kartes ir tieši labākais risinājums, ja ir vēlme uzdāvināt ko tādu, ko dāvanas saņēmējs varētu izmantot pēc saviem ieskatiem, iegādājoties tieši to, kas ir nepieciešams, turklāt, kad ir nepieciešams. Neatkarīgi no tā, vai tiek dāvināta dāvanu karte veikalā vai kāda pakalpojumam, tas ir jauks žests, kura laikā tiek dāvināta iespēja!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.