Krāsnis ar malkas apkuri – moderns elements Jūsu miteklī

Drošs kamīns nemaz nav tikai istabas sildīšanas ierīce – kamīni bieži ir lielas konstrukcijas, kuras paliek tieši par dizaina centrālo elementu. Lai arī Kaut gan uguns vienmēr piesaista sev Jūsu uzmanību ar bezgalīgo liesmu deju, ne mazāk būtisks ir arī pats kamīna izskats un veids: iebūvējamais, piestiprināts tieši pie sienas, salas veidā, daudz sastopami ir vēl stūra kamīni. Vēl vajadzētu padomāt par stilu – klasisko versiju vai kādā no mūsdienu dizainiem – te jau ir tikai pāris kamīnu tipi, no kā iespējams izvēlēties atbilstošu modeli. Interjera kamīni jau sen veicina telpas koptēlu, tāpēc to izvēlēšanai būtu jāpieiet īpaši apsvērti. Turklāt šeit jau ir jāvienojas par kurināšanas veidu un krāsniņas konstrukciju, jo no tā jau būs atkarīga kopējā sistēmas energoefektivitāte.

Elektrības vai, piemēram, malkas apkures krāsnis kā arī to plusi

Pirtis cilvēkiem katram asociējas ar tādām kā atsevišķi esošām ēkām, kur uztaisītas malkas apkures krāsnis. Pēršanas laikā mēs saņemam enerģiju ne tikai no pēršanas slotas, taču arī no kurināmās malkas, izgarojot tā smaržai. Izsenis malkas apkures krāsnis bija labas pirts daļu. Bet ejot laikam tehnoloģijas arī gāja uz priekšu un pieprasītas palika pirts krāsnis elektriskās, kur nemaz nevar noliegt priekšrocības – vieglu kopšanu pie tam drošu izmantošanu. Kaut gan, protams, pēc cenas tas ir dārgāks prieks nekā pirts krāsnis malkas. Tādējādi palika populāri ierīkot savdabīgu pirti pašā mājoklī, tā radās mums zināmā sauna. Bieži vien saunas krāsnis jau ir elektriskas, jo nevienam negribas piesārņot savu dzīvokli vai arī māju ar pelniem un malku. Bet atlasīt saunas krāsnis elektriskās vai arī malkas apkures krāsni būs vien Jūsu izvēlēšanās, taču vērtīgs profesionālis vienmēr spēs nodrošināt Jums padomu šinī jautājumā.

Kur tad pasūtīt vislabākos kamīnus vai arī saunas krāsnis elektriskās?

Visbiežāk, saprotot, kad jau ir nepieciešami dažādi kamīni vai, piemēram, saunas krāsnis, ikviens no mums tad nesaprot kurā vietā doties. Kad ir celta privātmāja ar projektētāju, bieži vien viņš pats var rekomendēt, kurā vietā labāk būs sūtīti kamīni vai krāsniņas. Taču, ja nemaz nav skaidrs kur pirkt, ko tad pasākt? Sākumā ir rekomendējams saprast, kurš būs vislabākais pārdevējs. Un to var vienkārši noskaidrot, pētot interneta lapu, uzņēmuma darbības laiku un rekomendācijas internetā. Tad ir ieteicams aplūkot informāciju tieši par pašu ražotāju, kā tad stūra kamīni un arī krāsnis ar malkas apkuri tiek tirgoti. Šeit nav nozīmīgi, ko sūtat – malkas apkures krāsnis vai, piemēram, elektriskās saunas krāsnis, Jums svarīga lieta jau ir garantijas laiks un vēl serviss. Nozīmīgi, lai kompānija piedāvātu Jums pašu kamīnkrāsnis uzstādīšanu. Pirms tiek pirktas krāsniņas vai, piemēram, stūra kamīni, vienmēr precizējiet visu augstāk minēto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.