LOGU, VĀRTU KĀ ARĪ ŽOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKĀDAI ĒKAI.

Neviens negrib dzīvot vai atrasties telpā bez logiem. Ventilācija, ir viena no svarīgākajām logu funkcijām, tādēļ liela nozīme ir tam, ka logi tiek iebūvēti pareizi. Vēsturiski logu aiļu un rāmju forma un veids ir tiešs laikmeta vēstnesis un tā tas ir saglabājies arī mūsdienās. Par labu strādā arī mūsdienu tehnoloģiskās iespējas dažādu logu konstrukciju izgatavošanai, kas aptver plaša spektra materiālu un paņēmienu izmantošanu.

PLASTMASAS LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJOKLIM!
Viens no dominējošajiem materiāliem logu izgtavošanā ne tikai Latvijā, bet visā Eiropā jau daudzus gadu desmitus, ir plastmasa, jeb PVC logi. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Vēl viena populāra klientu izvēle ir alumīnija logu rāmju pasūtīšana. Alumīnija logi ir labs risinājums reizēs, kad nepieciešams uzstādīt ugunsdrošus logus. Tie nav nedz smagnēji, nedz kādā citā veidā bojā ēkas fasādes vizuālo un tehnisko stāvokli. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. Nepareizi uzstādīti logi rada problēmas ar ventilāciju, kas savukārt noved pie daudz lielākām problēmām, kas ir saistītas pat ar veselību.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĒŠANAS?
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāža komponentes. Palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē ir saprotams apdares darbu elements, kas kalpo ne tikai dekoratīvam, bet arī praktiskam un funkcionālam nolūkam. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Daudzi klienti izvēlas sadarboties arī pēc logu montāžas un pasūta arī vārtu izgatavošanu un uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.