Mūsdienu tipogrāfijas piedāvājums – uzlīmju un vizītkartes izgatavošana un tās popularitāte mūsu laikmetā

Uzlīmes ir attēli, kuri tiek izgatavoti uz pašlīmējoša materiāla, proti, papīra vai īpašas plēves, kuras paredzētas tādu drukāto materiālu uzlīmēšanai uz dažādām virsmām. Uzlīmes un vizītkartes lielākoties izvēlās, kā mārketinga rīku. Pie tam tieši tāda varianta poligrāfija mūsdienās būs pieprasīta, pašu uzlīmju druka sniedz iespēju īstenot labu marketinga kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis mārketinga paņēmiens ir un būs ļoti izplatīts tirdzniecības un servisa vietās, kur būs liels cilvēku pūlis. Ar speciālas uzlīmes vai vizītkartes atbalstu iespējams nodot faktus potenciālajiem klientiem, kad tieši šeit būs rīkota kāda akcija vai varbūt būs piedāvātas īpašas cenas vai varbūt tika izgatavots pavisam jauns produkts, to visu iespējams pasūtīt šeit.

Kāda tieši veidā var pasūtīt uzlīmes?

Īstenībā uzlīmju druka, kā arī atbilstošas metodes izvēle ir ietekmējama no krāsas, attēla specifikas, pasūtītā skaita, materiāliem un citiem faktoriem, kā arī cena būs no tā atkarīga. Populāras metodes, kā drukāt uzlīmes:
-Digitāla uzlīmju druka. Tam nemaz nav vajadzīgs gatavošanās posms, līdz ar to būs izdevīga uzlīmju druka nelielām tirāžām, taču, pieaugot klienta pasūtījuma apjomam, pašizmaksa nesamazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šī tehnika parasti tiek meklēta, kad tiks pasūtīta uzlīmju druka milzīgā daudzumā – no piecdesmit tūkstošiem gab. Tehnoloģija būs atbilstoša darbam ar tiešām atšķirīgiem materiāliem, attēls būs spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses jeb folija uzlīmes druka. Šī metode izdevīga nelielām tirāžām – sākot no tūkstoš vienībām. Tam būs nepieciešams īpašs printeris. Šeit var strādāt ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru, sintētiskiem materiāliem. Tāda veida apaļas uzlīmes jau būs spēcīgas pret UV ietekmi, temperatūras svārstībām.
-Ofseta druka. Piemērots drukai uz kartona un papīra. Šajā izkārtojumā pasūtīt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termo druka – Līdzīga termopārneses drukai, bet ar zemākas kvalitātes iznākumu. Piemērots tādu produktu marķēšanai, kur būs īss glabāšanas laiks – apmēram 3-4 mēn.
-Karstā druka jau ir ideāli piemērota etiķetes uzlīmes dizainam. Zīmējums būs novietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ņemot vērā noteiktu temperatūras režīmu. Pieejams drukāšanai uz auduma, plēves vai pat ādas, izmantojot hologrāfiskas un metalizētas krāsas. Drukas veikšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, sūtījuma daudzums vai cita veida kritēriji.

Kur tad vizītkaršu izgatavošana varētu būt vislabākā?

Kad tiks sūtīta uzlīmju druka, cena šiem darbiem veidojas no izstrādājumu lieluma un formas, izmantotajiem materiāliem, izmantoto krāsu skaita. Taisot mārketinga personalizētas uzlīmes dizainu, parasti tiek ievērots klientu uzņēmuma korporatīvais stils, reklāmas mērķi, klientu mērķauditorija. Līdz ar to, kad ir skatīts drukas veikals, labāk izlasīt visas iespējamās atsauksmes par šo kompāniju un labi iepazīties ar mājas lapu. Tādēļ, ka tieši mājas lapā varēs uzzināt vairāk kaut ko par kopējo uzņēmuma imidžu un vēl izprast vai, piemēram, sadarbība būs veiksmīga. Labi, ja kompānija ir vairākus gadus un darbība ir uzlabojusies un attīstījusies. Tādā gadījumā varētu būt drošiem un uzticēt savu pasūtījumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.