Kādi drošības tipi pieejami modernajā pasaulē?

Ikgadu valstī tiek veiktas desmitiem tūkstošu ielaušanās gadījumu. Statistika rāda, ka iebrucēji vairums gadījumu nokļūst dzīvoklī, izlauzot slēdzeni vai, piemēram, atrodot atbilstošu atslēgu, kā vēl kāds izplatīts paņēmiens ir iebrukšana caur logiem, ventilāciju vai arī balkoniem, ne tik bieži viņi liek klāt diezgan rupjas durvju izlaušanas metodes. Noziedznieku profesionalitāte kā arī asais prāts ar katru dienu pilnveidojas, pie tam iebrukšanas skaits sestdienās un svētdienās palielinās. Tādēļ savam mieram, vajadzētu padomāt par mājas aizsardzību un tad apskatīties, kādi tieši drošības risinājumi tirgū ir atrodami. Uzzini vairāk te!

Uz ko tieši lūkoties, tad, kad būs meklēta apsardze? Varianti un arī piedāvājums

Pētot, kādi tieši eksistē drošības risinājumi, mājokļa aizsardzībai, var redzēt, kad tieši šo ir salīdzinoši daudz. Jūs varat paši sev uzstādīt drošības mehānismu vai arī doties pie profesionāļiem. Pamata starpība ir tā, kad, vēršoties tādā uzņēmumā, Jūs varat būt droši, kad ielaušanās gadījumā sekos momentāla reakcija un specdienests dosies uz apsargājamo objektu. Pretējā gadījumā Jums vajadzēs pašiem jākontrolē un vajadzības gadījumā jāsauc policija. Aizsardzības veidi tiek iedalīti – tehniskā, fiziskā apsardze, inženiertehniskā un apvienotā jeb kombinētā apsardze.
Fiziskā apsardze – ikviens no mums ir redzējis apsargus veikalos vai arī sargu stāvlaukumā, šo arī dēvē par fizisku apsardzi. Visbiežāk fiziskā apsardze ir izvēlēta tajā brīdī, kad būs nepieciešama sardze kādā sabiedriskā pasākumā, vai jāparved kāda tieši dārga manta, un protams arī mājokļa aizsardzība. Pasūtot pakalpojumus tikai no uzticamas kompānijas jau ir droši, jo tiem uzņēmumiem standartā ir visi tie sertifikāti, kā arī garantijas. Taču ir opcija, kad tad var tikt atrasti cita veida drošības risinājumi, piemēram, apsargs, ko tad var censties noalgot un kas sargās īpašumu. Bet tādā variantā būs diezgan nepārliecinošas garantijas.
Kā vēl viens opcijas variants, kuru piedāvā licencēti uzņēmumi ir tehniskā apsardze, kas ir tiešām diezgan labs un drošs veids. Šinī gadījumā notiek signalizācijas uzstādīšana pie Jums īpašumā un no tās signāls un bieži arī video nonāk uz “pulti” sargiem, kas visu diennakti novēro objektus. Tādējādi uz īpašumu dodās ātrās reaģēšanas vienība kā arī izskaidro Jums visu situāciju. Bez šaubām, var jau arī pats klients uzlikt signalizāciju uz savām viedierīcēm, taču bez šaubām speciālisti rīkosies ātrāk.
Pēdējie 2 veidi ir inženiertehniskais variants un kombinētais, kur visiem saprotams, kas ir kombinētais – vairāku variantu apvienojums, atrodot labāko kombināciju. Turpretim, inženiertehniskais veids būs tāds, kad tiek pielietoti, piemēram, dzelzs režģi vai metāla žalūzijas, kā veikalos uz ielas. Taču tas nenodrošina pilnīgu aizsardzību, kaut gan nenoliedzami aizturēt uz kādu laiku laupītāju gan varēs.

Kāda veida nosacījumi jāpielieto izvēloties apsardzi?

Pieredzējuši biznesa cilvēki, kuri jau sadarbojas ar dažādām apsardzes firmām, uzsver, kam jāvērš vērība, izvēloties šāda tipa uzņēmumu:
1) Darba pieredze. Tas ir dabiski, tā kā darba pieredze atspoguļojas profesionālajā izaugsmē, kā arī liela stāža firmas savas darbības laikā būtiski palielina savas iespējas.
2) Esošie Klienti. Labs apsardzes uzņēmums izceļas tieši ar milzīgu klientu auditoriju, tostarp lielu pastāvīgo klientu skaitu.
3) Darbinieki. Sargājot vairākus objektus vai personas, ir vajadzīgs ne vien liels darbinieku skaits, taču arī sakomplektētas ātrās reaģēšanas komandas, kas ir un būs gatavas doties prom jau pēc pirmās trauksmes jebkurā laikā.
4) “Pults” tehniskā apsardze. Viennozīmīgi šis būs viens no aspektiem, kurš atšķir stabilu apsardzes kompāniju. Drošības panelis sniedz iespēju saņemt trauksmes signālu pat tad, kad birojā vai dzīvoklī neviena nav, bet signāls sāk darboties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.