DĪVĀNU UN CITU MĪKSTO MĒBEĻU TĪRĪŠANAS PAKALPOJUMI PIE KLIENTA MĀJAS APSTĀKĻOS.

Viena no nozīmīgākajām mēbelēm mājās ir dīvāns. Lai atrastu savu ideālo dīvānu, kurā ērti zvilnēt pēc garas darba dienas ir jāsaprot, ko no mēbeles vēlamies sagaidīt. Kad ir atrasts ideālais dīvāns, kas atbilst gan mīkstuma, gan izmēra, gan funkciju prasībām, var sākt izbaudīt visas ērtības, taču, nevajag aizmirst par piemērotu mīksto mēbeļu kopšanu. Ne tikai dīvāni, bet arī citas mīkstās mēbeles ir nepieciešams tīrīt regulāri, jo tā ir mēbele, ko izmanto visa ģimene un arī mājdzīvnieki, tādēļ piemērota kopšana ļaus tam ilgāk kalpot. Pats labākais ir tas, ka mēbeles nav nedz jāpārvieto, ned jāved ārā no mājām. Dīvānu tīrīšana un dīvānu ķīmiskā tīrīšana mājās ir kļuvusi vēl elementārāka kā jebkad. Dīvānu tīrīšana mājās ir ērts un patīkams pakalpojums, jo tiek sniegts ekselents serviss, neizejot no mājām.

MĒBEĻU TĪRĪŠANA – KAS JĀZINA UN UZ KO GATAVOTIES?
Mīksto mēbeļu tīrīšanas process nav sarežģīts un pat ne laikietilpīgs. Darba apjomu nosaka dažādi kritēriji, ieskaitot pārklājum auduma veidu un mēbeles izmēri. Kad tiek pieteikts mēbeļu tīrīšanas serviss, darbinieki pie klienta ierodas ar visu nepieciešamo lieliska rezultāta radīšanai. Iesākumā tiek veikta novērtēšana, lai saprastu, kā viss process tiks paveikts un darbi tiek paveikti vidēji stundas laikā, bieži vien pat ātrāk. Kad darbi pabeigti, tad aiz sevis viss tiek sakopts un sakārtots, attiecīgi atkrīt arī šī problēma. Arī pēc darbu paveikšanas viss tiek sakopts un sakārtots, kas ir vēl viens plus pakalpojuma sniedzējam. Apšuvuma materiāls, mēbeles veids un arī izmēri spēlē lielu lomu pakalpojuma cenas noteikšanai. Mīksto mēbeļu tīrīšanas cenas svārstās no dīvāna sēdvietu skaita un tīrāmās platības, līdz pat fiksētai summai par, piemēram, U veida dīvāna tīrīšanu.

MĪKSTO GRĪDAS SEGUMU UN MATRAČU ĶĪMISKĀS TĪRĪŠANAS SERVISS.
Interesentiem tiek sniegta arī citu tapsēto un mīksto mēbeļu un aksesuāru ķīmiskās tīrīšanas iespēja. Kā piemēram, mīksto grīdas segumu tīrīšana bez vajadzības tos vest ārpus mājām. Arī tīrot paklājus, sākotnēji tiek izvērtēts gan materiāls, no kā tas taisīts, gan tīrības pakāpe, lai varētu veiksmīgāk piemeklēt piemērotu tīrīšanas veidu. Arī paklāju tīrīšana ir ātrs process, kas nerada papildus nekārtību. Paklāju tīrīšanas cena ir ļoti draudzīga – vidēji nepilni seši līdz 9 eiro par kvadrātmetru. Klientu vidī pieprasīta ir arī spilvenu, klubkrēslu un biroja krēslu ķīmiskā tīrīšana. Arī šie pakalpojumi tiek veikti pie klienta mājās un izmaksā daudz lētāk kā jaunu iegāde.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.