Kā atšķiras dažādu logu kvalitāte?

Jebkurai ēkai ir nepieciešami logi, tādēļ projektējot lielas celtnes vai būvējot mazu šķūnīti, vienmēr nepieciešams ieplānot vietu logiem. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast kā arī, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

Ieskaties piedāvājumā – http://logunams.lv/

PLASTMASAS VAI KOKA LOGI?
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pastikāta logu rāmji ir populārākais logu rāmju veids visā pasaulē. Vēl pastāv opcija izvēlēties logus alumīnija rāmī. Šādi logi ir ugunsdroši, ar lielisku ventilācijas opciju un ļoti droši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi varētu būt neglīti un smagnēji, taču, šāds uzskats ir maldīgs. Jebkāda veida logu uzstādīšanā, īpaša loma ir profesionāli izpildītiem montāžas darbiem, jo pareiza logu uzstādīšana nodrošina pareizu ventilāciju, kas ir svarīga pareizas gaisa cirkulācijas regulēšanai telpā, kas palīdz izvairīties no tādiem nelūgtiem viesiem kā pelējuma sēnītei, kas rodas, ja uzkrājas kondensāts un lieks mitrums.

PIEMĒROTA APDARE UN ARĪ PALODZES MĀJAS FASĀDEI.
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver kosmētisko darbu veikšanu pēc logu montāžas un arī palodzes uzstādīšanu gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai.
GARĀŽU DURVIS, VĀRTI UN TO MONTĀŽA.
Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Daudzi izmanto iespēju visus šāda tipa elementus pasūtīt vienādā stilistikā, lai fasādes ārējais izskats būtu vizuāli patīkamāks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.