Supošana – lieliska aktivitāte dažādos vecumos!

Ik gadu supošana veicina cilvēkos arvien lielāku ieinteresētību, kas, savukārt, rada tāda tipa jomas izaugsmi, kā sup īre. Supošana jeb, kā arī to mēdz dēvēt, paddle board, ir veids kā slīdēt pa viļņiem. Šeit ir airi atšķirībā no sērfinga, pateicoties tiem, šeit tiek kontrolēti sup dēļi un tiek noturēts līdzsvars. Katrs, kurš interesējas par tādu sporta iespēju, atrod te kaut ko savu. Un tiešām, parasta sup īre un arī iekļūšana klusajos ezera ūdeņos var radīt daudz pozitīvu emociju, sniedz enerģiju kā arī ļauj baudīt saplūšanu ar dabu.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.bullulaivas.lv/veikals/

Izvēlēta supošana aktīvas atpūtas veidā? Kādā veidā apgūt?

Jaunpienācējiem varētu likties, ka, lai sākt savus supošanas mēģinājumus, viss, kas vajadzīgs, ir vien doties tur, kur pārdodas sup dēļi un tad sākumā iegādāties lētāko variantu. Kaut gan šis nemaz nav viss, jo sup dēļi atšķiras pēc to konstrukcijas, izejmateriāliem, izmantošanas mērķa un vēl attiecīgi arī cenas. Jau var likties, kad kvalitatīvākie sup dēļi būs tie dārgākie, taču bieži vien viņi būs domāti sportistiem jau ar pieredzi, taču iesācējiem var nemaz nederēt. Tādēļ jauniņajiem parasti ieteikta sup īre, kur pēc apmācības vajadzētu dažas reizes braukt mierīgos ūdeņos. Sup īre sniedz iespēju mainīt dēļus un atrast sev piemērotāko, lai sup saullēkts varētu būt sagaidīts pēc iespējas ērtākos apstākļos. Šodien ir jau parādījies tāds fenomenāls dēlis, kā E-Foil, tā galvenā īpašība ir tāda, kad tas ir elektrisks un ļauj lidot virs ūdens. Kā redzams sup izbraucieni var veicināt neatkārtojamus iespaidus, bet labāk, ja vispirms tiks izvēlēta sup noma.

Sup izbraucieni kopā ar draugiem, ko tad vēl var darīt pie mums?

Aktīvā atpūta ar katru gadu kļūst aizvien populārāka, cilvēkiem ir apnicis All inclusive un ir gribēšana, lai atpūta ar ģimeni būtu pilna ar jauniem iespaidiem. Latvijā pastāv daudz variantu tam. Patlaban pieprasīta tad ir Sup noma, kas ļauj sportu savienot ar dabas izbaudīšanu. Tik romantiski, ja uz sup saullēkts tiks satikts esot kopā ar mīļoto. Turklāt šodien ir tāda tipa dēlis, kā E-Foil, kurš pa īstam paceļ Jūs virs ūdens virsmas. Visu laiku populāra bija tieši laivu noma, ko tad var izmantot ne vien makšķerēšanai, bet arī, piemēram, romantiskiem izbraucieniem. Atceraties, ka Jūrmalā vienmēr ir piedāvāta katamarānu noma, kas liek cilvēkiem ne tikai sēdēt, bet arī kustināt kājas. Taču, priekš tam, lai labāk izbraukt sauszemi, velosipēdu noma tad ir labakā izvēle. Kā redzam pat pie mums atpūta ar ģimeni vai draugiem var būt aizraujoša, mums vien jāpamēģina atklāt sev citu Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.