Moderns tipogrāfijas piedāvājums – uzlīmju druka, kā arī tās popularitāte šodien

Tagad uzlīmju druka būs diezgan populārs drukas pakalpojums. To tirāža pārsniedz miljoniem eksemplāru, kā arī šeit var arī teikt, ka tieši šis jau ir kā viens no galvenajiem drukas veidiem, kuru lieto biznesā. Tā veida joma, kurā var būt pielietotas uzlīmes tomēr ir diezgan plaša. Uzlīmes novieto uz pārtikas precēm, alkohola, aptiekas produktiem, parfimērijas, un dažādu citu izstrādājumu iepakojuma. Bez šaubām, arī uzņēmumi, kuri neko neražo, bieži izvēlās tieši sūtīt personalizētas uzlīmes, lai tādējādi padarīt dāvanas par svarīgām, piemēram, ja tās domātas partneriem biznesā.

Uzlīmju izgatavošana – veidi un varianti

Pirms tam kā būs sūtītas, kā piemēram, apaļas uzlīmes vai arī mēģināts precizēt cenu, ir jāsaprot kādi tad drukāšanas tipi pastāv un ar ko tad viņi atšķiras savā starpā.
• Flexo druka vai arī fleksogrāfija. Tieši šī metode būs piemērota, kad, izmantojot automātisko iepakojumu, nepieciešama liela uzlīmju aprite. Formu daudzveidība un spilgts attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažnedažādu tehniku izmantošanas rezultātā var iegūt augstas kvalitātes uzlīmes.
• Ofseta. Šeit uzlīmju izgatavošanā pielieto papīru, kas ir pašlīmējošs. Kad būs nepieciešams iepakojums vai arī uzlīmes sienām, vajag drukāt uzlīmes, kas būs liela izmēra un taisītas izmantojot ofseta metodi.
• Digitālā uzlīmju druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka, cena – viss ir līdzsvarots, tieši šis ir izdevīgi mazām tirāžām. Diemžēl, drukājot uz digitālās preses, uzlīmes saķere mazliet samazinās.
• Liela formāta uzlīmju izgatavošana šodien jau ir populārs variants. Šī veida metodes priekšrocība jau ir šķīdinātāju un noturīgu tintes izmantošana, kā arī bezšuvju robošana. Ir iespēja izgriezt apaļas uzlīmes bez to drukāšanas.
• Sietspiede ir sava veida īpatnēja metode, kas ļauj drukāt, lietojot sudraba un zelta krāsas. Metāliskās personalizētas uzlīmes rotās visus suvenīrus. Tātad, priekš tam, lai pagatavotu labas, kvalitatīvas uzlīmes, Jums ir vajadzīga pašlīmējoša plēve.
Tagad saprotot, kādā veidā parasti tiek veidotas personalizētas uzlīmes, var piemeklēt sev piemērotāko variantu un izdarīt savu pasūtījumu.

Kur varētu būt pasūtītas uzlīmes?

Mūsdienās būs ekonomiskāk un parocīgāk lietot to drukas veikalu pakalpojumus, kur ir sava ražošana. Griežoties reklāmas aģentūrā, šeit klients saskaras ar starpnieku, kurš gūst peļņu gan no paša izgatavotāja, tā arī no pasūtītāja. Vēršoties pēc pasūtījuma, jāizprot kādu tieši pakalpojumu vēlaties, vai, piemēram, tā būs vien dažu uzlīmju druka, kuru var ērti sūtīt pašam, apmaksāt un arī ātri jau saņemt savu pasūtījumu. Vai, piemēram, Jums nepieciešams liels pasūtījums, kuram vajadzīgs līgums, kur jau būs atrunāti visi termiņi. Izprotiet savus apjomus un atrodiet piemērotu kompāniju. Un tad jau jau var iepazīties ar klientu atsauksmēm un vēl interneta lapu, lai varētu būt drošiem par savu izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.