Ko tieši jāzina tad, kad tiks iegādāti mazlietoti apģērbi?

Iepriekš likās, ka lietotas drēbes pērk tikai cilvēki, kam nav naudas uz jaunām drēbēm vai apaviem. Savukārt, šobrīd lietoto apģērbu veikali ir tā vieta, kur jau var ieraudzīt klientus ar atšķirīgu ienākumu līmeni. Dažreiz tur atrodami ekskluzīvu zīmolu vai interesanta griezuma mazlietoti apģērbi. Būs pārsteidzoši uzzināt, cik ļoti daudzu pasaules zvaigžņu un modes noteicēju izvēle krīt tieši uz lietoto apģērbu veikaliem. Šodien tas ir īsts modes trends! Kā tad gudri piemeklēt, ja vajadzīgi lietoti apavi internetā? Vai kādā veidā radīt unikālu un vēl stilīgu veidolu? Par šo momentu uzzināt vairāk var turpmāk .

Sekmīgi pirkumi mazlietotu apavu un apģērbu veikalā – atlases nosacījumi un rekomendācijas

Ja Jūs interesē tieši klātienes lietotu apavu veikals vai apģērbu, tad ir jānoskaidro, kādās dienās notiek piegāde. Tādā veidā jau ir izdevība iegādāties labas lietotas drēbes par pievilcīgu cenu. Mēģiniet sadraudzēties ar veikala konsultantiem, tā kā tādējādi varēsiet palūgt, lai Jums paziņo par to laiku, kad būs ievesti mazlietoti apavi un apģērbi. Bieži vien tā iespējams atrast pilnīgi nelietotas preces, ko neviens nemaz nav valkājis. Otrā lieta, noskaidrojiet, kad tieši notiek izpārdošanas. Citi lietoto apģērbu vai apavu veikali piedāvā atlaides pat līdz 90 %! Tādā veidā mazlietoti apavi un apģērbi var būt iegādāti var teikt, ka bezmaksas. Kad tiek skatīti lietoti apavi internetā, šinī gadījumā būtu jāpasteidzas, jo online vidē diezgan ātri preces tiek izpirktas. Trešā lieta, pirms svētku dienās centieties izkārtot sev dienu tā, lai arī kāds tieši lietotu apavu veikals būtu Jums pa ceļam. Īstenībā tieši pirms svētkiem tādos veikalos parādās diezgan neparastas preces. Ceturtkārt, veiciet savu drēbju un apavu revīziju, pēc tam sataisiet sarakstu ar to, ko tieši Jums trūkst. Gudrāk ir vērst īpašu uzmanību modernām precēm vai arī ekskluzīviem variantiem. Pieckārt, rūpīgi veiciet meklēšanu un arī izpētiet lietas stāvokli, jo starp visām lietām katrā ziņā būs atrodami mazlietoti apavi vai apģērbi. Pie tam diezgan bieži pasaules zīmolu veikali izpārdod lietas no vecām kolekcijām salīdzinoši par ļoti zemām cenām, bet lietoto apģērbu veikali tos izpērk. Bez šaubām, pazīstamu zīmolu mazlietoti apģērbi un apavi vienmēr ir dārgāki nekā citi, bet to cenas būs ievērojami zemākas nekā parastajos veikalos. Un visbeidzot, nevajag zaudēt savu galvu! Ļoti lietoti apavi vai apģērbi pat, kad tie ir slavenas brendu kolekcijas bijusī pērle, Jums nav nepieciešami, jo tās drēbes, kas ir diezgan nolietotas, Jūs negribēsiet nēsāt.

Kritēriji, kuriem atbilst pārbaudīti lietoto apģērbu vai apavu veikali

Šodien lietoto apģērbu vai apavu veikali dalās trīs kategorijās:
1.Vietas, kur tiek tirgoti lietotie apavi un apģērbi ar cenu par svaru. Šeit ir noteikta cena par konkrētu kilogramu (parasti dažādu preču kategorijām ir sava cenu zīme, salīdzinoši zema). Diemžēl tāda veida veikali paliek mazākumā.
2.Lepni lietoto apģērbu veikali vēl saukti second hand – šeit pamatā ir lietoti apģērbi vai apavi no Eiropas valstīm un tie būs būs ar labu kvalitāti un ar vidējām cenām.
3.Noliktavas tipa lietotu apavu vai apģērbu veikals – tiek dēvēts par outletu. Šajā gadījumā nebūs ļoti lēti apģērbi, taču pamata atšķirība būs slavenu zīmolu jauni vai arī ļoti mazlietoti apģērbi vai mazlietoti apavi, kas ir tiešām labā stāvoklī.
Pirms tam, kā būs iegādāti lietoti apģērbi Rīgā vai citur Latvijā jebkādā no veikaliem, uzziniet vairāk par citu pircēju atsauksmēm. Izpētiet mājas lapu, tādējādi var saprast, vai dotā vieta būs Jums piemērota.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.