Koka logi vai plastikāta logi, kas vislabāk iederēsies Jūsu mājā?

PVC logi sen jau ir kļuvuši par interjera daļu, kuram nav nepieciešama krāsošana, un tie nelaiž iekšā aukstu gaisu, netīrumus vai troksni, pie tam ļoti labi saplūst ar interjeru. Viennozīmīgi tas, ka pakešu logi būtu vajadzīgi, nemaz nav jāpierāda. Šobrīd firmām būs japarāda, cik tad kvalitatīvi tomēr ir tieši viņu piedāvātie logi vai palodzes, kā atbilstoša ir cenas un kvalitātes attiecība. Pakešu logi salīdzinoši par normālu cenu ir Jūsu laika kā arī pūļu rezultāts, kas ļaus Jums daudzus gadus tiešām būt apmierinātiem ar pakešu logu kvalitāti. Būtu tikai jāpapēta internetā tie konkrētie uzņēmumi, kuri darbojas ilgus gadus un tiešām ir ieguvuši savu imidžu.

Vairāk uzzini – http://logunams.lv/

Tagad tomēr ir atrodami tik daudz un dažādi pakešu logi, ka varētu samulst, kad jāveic izvēle. Tādēļ jau ir jāizprot ar ko tad tie atšķiras viens no otra. Mazās mājās visbiežāk tiek ievietoti tieši koka logi, tas nodrošina dabisku koptēlu un saplūst ar kopējo ainu. Visbiežāk izvēlās priedi logu izgatavošanā, bet dažreiz tiek izmantots arī ozols, kas jau ir pats stiprākais materiāls. Protams, kvalitatīvi koka logi kalpos ilgi, taču būs jāsaprot, ka tieši dotais dabīgais materiāls ir ietekmējams no apkārtējas vides. Tādēļ jau ir ļoti daudz iespējas ar dažādu aizsargapdari profilu veidā. Plastmasas jeb PVC logi tomēr ir vairākuma izvēle, tā kā tie izceļas ar izturību, siltumizolāciju, ilgu kalpošanu un vieglu kopšanu. Un turklāt tagad pakešu logi tiešām ļoti kvalitatīvi kā arī videi draudzīgi. Bet jau alumīnija logi visbiežāk tiks ievietoti lielās ēkās vai jau rūpnīcas, tas ir arī tāpēc, ka tie ir viegli, bet ļoti izturīgi. Šie logi iztur pat temperatūras svārstības no -50 līdz +50 grādu amplitūdā, kā arī tie ir arī ugunsdroši, taču diemžēl diezgan dārgi cenas ziņā.

Palīgs logu izvēlē vai montāžā, kur var sameklēt profesionāli?

Kaut gan sortiments un nosacījumi liekas līdzīgi, jebkuram logu uzņēmumam ir jau sava specifika un darba stils. Lai gan gandrīz katra mājas lapa apgalvo, ka tieši tās cenas ir labākās, bet ņemiet vērā to, ka cenas visur ir atšķirīgas. Atceraties, ka tas, ka nopirkāt logus vēl nav viss, būs vēl jāpasūta logu montāža, taču tai ir jābūt izpildītai labi, tad garantija būs spēkā. Kvalitatīva uzstādīšana paredz parakstītu pieņemšanas aktu, ir jābūt iekļautai arī garantijai par darbu, un protams jābūt pēc pārdošanas servisam. Standartā kompānijas, kas veic logu montāžu, nodrošina arī metāla durvis vai arī pat tādu lietu, ka garāžu vārti. Viennozīmīgi tas ir ērti un parocīgi, īpaši, ja Jūsu sadarbība bija ļoti patīkama.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.