Nezini kādā veidā pavadīt brīvdienas? Sup īre vai arī katamarānu noma padarīs brīvo laiku neaizmirstamu!

Sup dēļi lielākai daļai no mums tiešām ne ar ko neatšķirsies no sērfinga dēļa, un tāda lieta nav bez skaidrojuma. 21.gs. sākumā slavenais sērfotājs R.Tomass piedāvāja alternatīvu, laikā kad sērfošanai nav viļņu – Stand Up Paddle Boarding. Pēc viņa izpratnes, tas bija variants, kā uzturēt formu, uztrenēt līdzsvaru un izturību. Tomēr 4 gadus vēlāk, kad šis veids parādījās kādā no ASV kanāliem, sup izbraucieni saņēma savu popularitātes vilni. ASV iedzīvotaji saskatīja tur lielas izredzes un centās pat, lai sūpošana kļūst par nacionālo sporta veidu. Pie mums ar prieku tika pieņemta supošana, pielāgojot to Latvijas dabai, tad sup izbraucieni palika par interesantu risinājumu, tad, kad tiek plānota atpūta ar draugiem vai ģimeni. Uzzini vairāk šeit!

Supošana vai nepieciešamais inventārs

Sup dēļi ka arī tipi jau ir ar dažiem trūkumiem un plusiem. Bet supošana jau ir tieši tas, ko gribat, jau ir jāizdala, kas būs būtiskākais: serfošanas manevrēšana, stabilitāte, pārgājiena tipa ērtības vai sacīkšu sup dēļi, kas izbrīna ar ātrumu, ko var sasniegt. Lai sup izbraukumi būtu labi, versiet uzmanību izmeriem, kas ir sup dēļiem, kā arī tam apstāklim, kādā veidā viņi ietekmē uz īpašībām, kas ir dēlim. Sup dēļi priekš sērfinga izgatavoti tieši iešanai pa viļņiem. Vispopulārākie būs universālie sup dēļi, tos ražo dažādos izmēros, vairums modeļu ir piepūšami. Izvēlieties piemērotu garumu kā arī platumu atkarībā no jūsu vēlmēm, garuma, svara, prasmēm. Sup dēļi priekš tūrisma ideāli slīd, un garā garuma dēļ, tie spēj attīstīt lielu ātrumu, un to platuma dēļ ir ļoti stabili. Sup dēļi sacensībām tiek saukti par raketi starp sup dēļiem. Vēl viena būtiska lieta ir dēļu garums, platums un biezums, kas nosaka to, kāda būs supošana. Turklāt neaizmirstam par galveno inventāru, kas ir drošības pavada un veste, bez tiem nav rekomendējams iet ūdenī.

Skaista aktīvā atpūta, kādi iriespējamie veidi

Šodienas iespēju zemē pastāv tiešām ļoti daudz variantu, kā pavadīt aktīvi savu atpūtu, turklāt nemaz nav būtiski, vai Jums plānos būs atpūta ar draugiem vai ģimeni, jebkuram gadījumam var atrast savējo. Bez šaubām mūsdienās cilvēkiem patīk ceļošana, bet aplūkojiet, kas tad ir Jums apkārt! Mūsu valstī tad ir tik daudz variantu, lai aktīvā atpūta būtu izcila. Neskaitāmas muižas, kuras ir skaistās vietās, pie tam, kuru piedāvājuma klastā jau ir velosipēdu noma, lai izzināt apkārtni. Tā kā visbiežāk atpūtas zonas atrodas ūdens tuvumā, var tikt daudz piedāvāta laivu noma un katamarānu noma, turklāt interesanti, ka arī buru jahtas noma pat ir iespējama, ja esat ārpus galvaspilsētas. Kā arī, gadījumā ja tāda veida aktīvā atpūta būs apnikus, tagad ir unikāla alternatīva – sup izbraucieni. Supošana pie mums ir vēl salīdzinoši jauns atpūtas veids, bet jau sup īre ir populāra. Un tagad jau ir tie, kuriem jau ir lētāk iegādāties dēli, jo sup īre ir dārgāks prieks ikdienas izklaidēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.