Tortes pēc pasūtījuma – prieks, kuram nebūs nepieciešams iemesls

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais nāk galvā? Protams tie būtu gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes vai arī kūkas. Bet mūsdienās piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, pie tam dažādas konditorejas Rīgā vai arī citās Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt ne vien uzkodas banketam, bet arī citus iespējas, piemēram, pilna banketu ēdienkarte. Dotais serviss tad ir diezgan iecienīts daudzu cilvēku vidū, jo pašiem raizēties par ēdienu tad ir laikietilpīgi un neparocīgi. Savukārt tad tiks izveidota individuāla banketu ēdienkarte, kura tiks adaptēta Jūsu un viesu vēlmēm, kā arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Pamata lietas, kam vajadzētu būt izpildītām pirms Jūs sākat pasūtīt torti

Ņemot vērā to, ka tortes pēc pasūtījuma tiks ceptas konkrētam klientam, lai nesajuktu iespējamās variācijās, izskatīsim, kad konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Uz kāzām parasti vēlas pirkt torti no daudziem stāviem un arī ar skaistu rotājumu. Bet beķereja Rīgā labāk iesaka skaitīt ap divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, tad iespējams izskaitļot priekš sevis, cik tad milzīgu vajag pasūtīt torti. Protams, ka tortes dizains, labāk, kad tomēr ir pielāgots kāzas stilam. Laba ideja būs konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažādām garšām. Meklējot torti kolēģim, vislabāk būs tāda veida tortes pēc pasūtījuma, kuras saglabā lietiškumu un nebūs divdomīgas, tas attiecas arī uz pildījumu. Turpretim, bērnam dzimšanas dienā labāk ir pasūtīt torti, kas ir spilgta vai rotāta ar kādas multfilmas varoņiem. Taču vislabāk, lai konditorejas izstrādājumi priekš bērniem, nemaz nav ļoti saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Kārtīgi pārdomāta banketu ēdienkarte ir īsta pasākuma garantija

Mūsdienās banketi parasti ir diezgan parasta lieta. Pie tam dažādas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijā piedāvā cilvēkiem kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana izbraukumā. Bet cilvēkiem, brīdī, kad tiks pārrunāta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte vai produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kur iekļaujas dārzeņi, sieri, dažādi kanape, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Savukārt karstās uzkodas banketam var būt tikai līdz 100 gramiem uz cilvēku, bet dažādie salāti ir līdz 250g uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kas tiek kombinēts ar piedevām, ir gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļu uzkodas banketam vienam viesim tiek paredzētas līdz 200g, bet konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 gramiem. Tādā veidā sanāk līdz 1500g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.