PLAŠAS LOGU MONTĀŽAS OPCIJAS KATRAM INTERESENTAM.

Jebkurai ēkai ir nepieciešami logi, tādēļ projektējot lielas celtnes vai būvējot mazu šķūnīti, vienmēr nepieciešams ieplānot vietu logiem. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast turklāt, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

Vairāk lasi- https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

KĀDA VEIDA LOGU RĀMJUS IZVĒLĒTIES SAVAM ĪPAŠUMAM?
Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. Šiem plastmasas logu rāmjiem piemīt dažas funkcijas, kas nav citiem materiāliem. Piemēram, PVC logu rāmji ir izturīgāki un arī hermētiskāki, kas palīdz labāk regulēt telpas ventilāciju. Ar vien populārāka izvēle klientu vidū ir alumīnija logu rāmju izgatavošanai. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Mūsdienu iespējas nodrošina dažādus veidus kā alumīnija konstrukcijas integrēt fasādes eksterjerā gan krāsu, gan formas ziņā. Logu montāžas kvalitātei ir tik pat liela nozīme kā pašu logu kvalitātei, tādēļ montāžas uzņēmums ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Kādēļ? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, pie tam būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAI MĀJAI.
Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc logu montāžas, nav iedomājama. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
GARĀŽU DURVIS, VĀRTI UN TO MONTĀŽA.
Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.