Pakešu logi vai to loma mitekļa konstrukcijā

Kad Jūs meklējat atbildi uz jautājumu – kādi tieši pakešu logi būtu piemērotākie? Te nepietiek vienīgi ar to no kāda tie ir materiāla, alumīnija logi vai arī plastikāta logi, nav vienīgais par ko jādomā. Svarīga lieta būs logu kameru skaits, kāds tad ir rāmis kā arī vērtnes. Bez šaubām, var pilnībā uzticēties atrastajai kompānijai un izteikt tikai savas finansiālās vēlmes. Tomēr vienmēr ir labāk iepazīties ar piedāvājumu tirgū – kādi tad logi tad ir kvalitatīvākie, kādi tad konstrukcijas elementi darbojas ilglaicīgāk, kā arī kāda tieši veida palodzes ir vajadzīgas Jūsu gadījumā.

Lasīt vairāk – https://www.bauskasdzive.lv/reklamraksti/kapec-koka-logi-ir-labaka-izvele-jusu-majoklim-187088

Koka logi vai pvc logi, kam pievērst uzmanību?

Droši vien ikviens no mums ir pamanījis, ka kad tiek meklēti logi, vispopulārākie ir tieši pvc logi. To var izskaidrot ļoti vienkārši – tieši plastikāta logi ir lētākais variants, to kopšana neprasa lielus ieguldījumus un spēku, un mūsdienās šie logi var tikt pieskaņoti jebkura tipa dizainam. Šodien ievērojamu interesi ir piesaistījuši alumīnija logi, jo tie ir ne vien izturīgi, bet arī viegli kopjami un tiem piemīt laba siltuma izolācija. Bet tieši alumīnija logi ir ļoti dārgi. Savukārt koka logi jau ir bijuši vienmēr, tikai tagad tie ir modernizēti. Šodienas koka logi ir izturīgi, kā arī labi notur siltumu, turklāt to ekoloģiskums ļoti vilina daudzus cilvēkus. Taču galvenais to mīnus ir kopšana, jo, ja tiešām klients vēlas, lai viņa logi kalpotu ilgi, šajā gadījumā tieši koka logi pieprasa naudas ieguldījumus un ari pamatīgu kopšanu. Arī palodzes spēlē nozīmīgu lomu mājokļa dizainā, turklāt āra palodzes novada mitrumu, līdz ar to palodzes ir ne tikai jāpieskaņo dizainam, bet arī jāpārliecinās par to funkcionalitāti.

Kādā veidā atrast kompāniju, kas var atrast labākās palodzes, bīdamās durvis un logus?

Latvijā firmas, kurās varētu būt pasūtīti dažāda veida pakešu logi, ir ļoti daudzas. Turklāt parasti, tur, kur būs sūtīti Jūsu logi, tiek piedāvātas arī palodzes un dažreiz pat bīdāmās durvis. Kam tad pievērst uzmanību, kad tiek meklēts ražotājs vai pārdevējs logiem? Protams, pirmajā vietā ir atsauksmes. Gadījumā ja uzņēmums ir jauns tirgū, apskatiet kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Varbūt tiek piedāvāti koka logi un alumīnija logi? Ļoti labi, izpētiet to konstrukcijas un piedāvājumu. Aprunājaties ar pārdevēju, uzziniet, ko tie vēl piedāvā. Svarīgi ir, lai būtu nodrošināta arī logu uzlikšana. Sarunas laikā bieži vien var saprast, cik profesionāls ir konsultants.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.