MATRAČA LOMA MŪSU VESELĪBĀ

Gulta ir viena no mīļākajām mēbelēm ik vienam no mums, jo kas gan var būt labāks par lielisku izgulēšanos pēc grūtas darba dienas un laiskošanos brīvdienās zem segas. Ņemot vērā to, ka šis laiks tiek pavadīts gultā, ir svarīgi izvēlēties ne tikai lielisku mēbeli, bet arī matraci, kas, patiesībā ir pats svarīgākais visā procesā. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā. Matračus var iegādāties gan kopā ar gultu, gan atsevišķi, tam ir jābūt tieši tādam, kādā personai būtu ērti pavadīt 7 stundas guļus stāvoklī. Ja no rīta pamostoties ir sajūta, ka esat salauzti, tad skaidrs ir viens – jāmaina gultas matracis, un, jo ātrāk, jo labāk(ieskaties te – gultas matrači). Matraču cenas pirmajā mirklī var šķist mazliet augstas, taču nevajag aizmirst, ka tas tiks lietots katru dienu un daudzus gadus no vietas.

KĀDU MATRACI LABĀK IZVĒLĒTIES?

Nemaz ne tik sen pircēju izvēles iespējas matraču iegādei bija nelielas. Veikalos varējām atrast porolona atsperu matračus, kuru kalpošanas laiks nebija pārāk ilgs un tie arī nebija pārāk ērti. Atsperes mēdza deformēties un porolons ar laiku tika izgulēts un matracis palika neērts, pavisam noteikti ne vairs ergonomisks ar ortopēdiskām īpašībām. Mūsdienās, veikalos atrodamos matračus, veido no mūsdienīgiem materiāliem – memory foam putām, lateksa un kokosa šķiedrām kā arī atsperes ir izkārtotas speciālās atsperu bloku kabatiņās. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas matrača lietošanu un kopšanu ļoti atvieglo.

VAI LATVIJĀ RAŽOTIE MATRAČI IR ERGONOMISKI PAREIZI?

Izvēloties jaunu matraci, ērtums nav vienīgais kritērijs, svarīga ir arī cena, izmērs, mīkstuma un cietuma pakāpe un vēl dažādas īpašības, ko vēlamies redzēt savā jaunajā matracī. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Šeit ražotie matrači ir pieejami gan bērnu, gan pusaudžu un pieaugušo gultām. Kas var būt labāks par kvalitatīvu un mūsdienīgu Latvijā ražotu preci. Kas var būt vēl labāks? Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.