KĀ RĪKOTIES, KAD RADUŠIES NEPLĀNOTI IZDEVUMI?

Jau salīdzinoši ilgu laiku, ātro kredītu pakalpojumi ir ieguvuši stabilu finanšu pakalpojuma statusu ne tikai Latvijā. Tautā saukti par sms kredītiem, tie ir pazīstami plašākai sabiedrībai vismaz jau gadus desmit. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā. Visbiežāk kredītu var saņemt personas līdz 70 gadu vecumam. Parasti šāda veida īstermiņa kredīti ir populāri, jo tiem ir elastīgs atmaksas veids un maksājuma termiņu iespējams pagarināt(ieskaties te – ilgtermiņa kredīts). Šādi pakalpojumi ir ērti neparedzētās situācijās, dažādu pirkumu veikšanai, kā arī mēneša beigās, kad līdz algai palikušas dažas dienas.

AIZDEVUMS KONTĀ JAU VIENAS STUNDAS LAIKĀ

Tehnoloģiskie risinājumi ir palīdzējuši ātro kredītu nozarei izkonkurēt banku piedāvājumu. Jebkura pakalpojuma saņemšanai ir jānorit ātri un bez aizķeršanās, kas parastu banku sistēmā prasa ilgāku laiku nekā ātrā aizdevuma saņemšanas process kopumā. Lai novērstu parāda neatdošanas riskus, tiek pārbaudīta jaunā klienta kredītvēsture. Maksimums stunda ir tas laiks, kas aizņem ātrā kredīta saņemšanu tiešsaistē. Visbiežāk, pirmais aizdevums jaunajam klientam tiek piešķirts bez maksas jeb ikmēneša procenti netiek piemēroti.

CIK UZTICAMI IR ĀTRO KREDĪTU PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI?

Arī finanšu pakalpojumus mūsdienās daudzi izvēlas izmantot internetā. Visi dokumenti, kas saistīti ar piešķirto aizdevumu, ir elektroniski, kas ir parocīgi, jo nav jābaidās par to, ka dokumenti noklīdīs. Pirms kredīta ņemšanas ir iespējams uzzināt visus blakus maksājumus un citus datus, izmantojot kredīta kalkulatoru. Viss ir droši un legāli, tādēļ nav jāuztraucas par krāpšanas iespējām. Katru mēnesi nepieciešams veikt aizdevuma daļēju apmaksu pēc grafika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.