GALVENĀ GARDEROBES SASTĀVDAĻA – DŽINSA BIKSES

Džinsi ir apģērba gabals, bez kura nevaram iedomāties savu garderobi, neatkarīgi no tā vai valkājam tos ikdienā vai brīvākos brīžos. Džinsa auduma apģērbi ir vislabākais, kas var būt, tādēļ no tā tiek šūtas dažāda veida drēbes – bikses, krekli, šorti, svārki, pat apavi un ziemas apģērbs. Turklāt, džinsa auduma apģērbs rotā gan dāmu, gan kungu un bērnu garderobi. Tie izskatās labi, ilgi kalpo, nezaudē savu formu un visādi citādi iepriecina savus īpašniekus ikdienā. Ne velti populārākie džinsu apģērbu ražotāji ir pazīstami gadu desmitiem. Mūsdienās džinsa audums tiek papildināts ar dažādām variācijām, piemēram, pievienots elastāns, jo džinsa audums pats par sevi nav pārāk elastīgs un sastāv no 100% kokvilnas. Ņemot vērā auduma specifisku, tas ir ilgmūžīgs, tādēļ būtu nelietderīgi to izmest, ja rodas kāds neliels plīsums vai kāds cits defekts. Džinsu bāzē pieejams arī apģērba remonts, kas ātri vien defektu pārvērtīs par neredzamu vai pat par efektu!

DŽINSU BIKSES VĪRIEŠIEM

Dažāda veida džinsi vīriešu izvēlei ir pieejami ne tikai atšķirīgos modeļos, bet arī pieejami dažādās krāsās. Kungi, būdami nedaudz konservatīvāki, mēdz izvēlēties trīs krāsu džinsa apģērbu – zilu, melnu, bēšu/zemes toņu. Tas attiecas ne tika uz garajām biksēm, bet arī šortiem. Pareizs un piemērots apģērba modelis palīdz auguma aprisēm izskatīties simetriskām un proporcionālām. Slim bikšu modelis būs piemērots kungiem ar garām kājām, savukārt straight lieliski izskatīsies uz pilnīgas miesas būves vīriešiem. Džinsu veikals piedāvā arī konsultācijas, lai varētu labāk atrast sev piemērotu modeli.

KUR NOPIRKT LABUS SIEVIEŠU DŽINSUS?

Ar sievietēm ir kā bitēm – nekad neko nevar zināt, tādēļ sieviešu džinsu apģērbu un tieši sieviešu džinsu bikses tiek ražotas daudz un dažādos modeļos, piegriezumos, ar dažāda veida uzšuvēm un dekoriem vai arī bez tiem. Džinsa bikses sievietēm ir viena no svarīgākajām garderobes sastāvdaļām, jo ir universāls apģērba gabals, ko viegli kombinēt un pieskaņot dažādām ikdienas situācijām un notikumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.