SOS ATSLĒDZNIEKA PAKALPOJUMI PRIVĀTPERSONĀM

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Visticamāk, tas notiks visnepiemērotākajā brīdī. Gadījumos, kad nepieciešama dažāda veida durvju atvēršana, nepieciešams atslēgu serviss. Interesanti, ka atslēdznieka pakalpojumu iespējams pieteikt ne tikai zvanot, bet arī izmantojot saziņas lietotni Whatsapp. SOS durvju atvēršana ir kā glābējzvans ik vienam, kurš ir nonācis šāda veida nelāgā situācijā. Pakalpojumus iespējams pieteikt dažādos veidos, vispopulārāk ir pieteikt pakalpojumu Whatsapp, izskaidro situāciju un gaidi meistaru, kurš durvis atvērs viens un divi.

KUR SAMEKLĒT SOS ATSLĒDZNIEKU?

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS atslēdznieka pakalpojumi. Durvju auto un bagāžnieku atvēršanas pakalpojumus piesaka daudz biežāk kā aizkritušu mājokļa durvju atvēršanu. Aizkritušas auto durvis vai salonā aizmirsta atslēga var būt īpaši bīstama, ja mašīnas salonā ir palikuši mazi bērni vai mājdzīvnieki. Taču, ja esat pārradies mājās no darba konstatējat, ka mājas durvju atslēga ir nozaudēta vai vēl ļaunāk – tā nolūzt slēdzot vaļā durvis, bez atslēdznieka nemaz iztikt nevarēs, lai kā arī negribētos. Zinošiem cilvēkiem durvju atvēršana neprasa daudz pūļu un jau ātri vien šī problēma būs atrisināta. Interesanti, ka var pieteikt arī seifa atslēgu atmūķēšanu.

KĀ ATVERT AIZKRITUŠA SEIFA DURVIS?

SOS atslēgu meistaram šķērslis nav nekāda veida slēdzenes un durvis. Ja Jums pieder seifs, kurā glabājas vērtslietas, ieroči vai jebkāda cita veida vērtīgas mantas, taču ir aizmirsies kā seifu atvērt vai arī atslēgšanas mehānisms nedarbojas, SOS atslēgu atmūķēšanas pakalpojums palīdzēs arī šādās situācijās. Jebkurš speciālists apliecinās, ka labāk atstāt visus remontdarbus meistara rokās un nemēģināt durvis atmūķēt pašiem, jo šādi tās var nobloķēties vēl vairāk un radīt papildus problēmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.