Kas izvēlās lēcas?

Lai ļaut cilvēkiem uzlabot redzi, izgudrotāji vienmēr centās izveidot dažādas iekārtas – vienas lēcas binokli, ierīci ar palielināmo stikliņu un citas. Leonardo da Vinci bija pirmais, kas ieteica acu korekcijai izmantot priekšmetu, sastāvējušo stiklotu tilpni, kas aizpildīts ar ūdeni. Līdz divdesmitā. gadsimta vidum kontaktlēcas galvenā daļa bija organiskais stikls. Ļoti slikti lietojamas, kā arī izraisīja diskomfortu un sāpes acīs. Revolūcija lēcu attīstībā bija 1960. gadā. Tieši tad čehu ķīmijas lietpratējs O.Vihterl emot talkā asistentu Limu atklāja jaunu polimēra hidro gelu – hidroksietil cietes metakrilātu, tam ir iezīmīgas unikālas mitruma uzsūkšanās iespējas, pie tam neaiztiekot tā pirmējo veidolu. Septiņdesmitajos gados jau slavena visā pasaulē kompānija Bausch & Lomb saņēma atļauju izgatavot kontaktlēcas, kuras izgatavotas, lietojot Vihterle un Lim izgudrojumu, un patlaban tas vēl vairāk ir pilnveidots. Pie tam tagad pētījumi redzes korekcijas nozarē nestāv nekustīgi, konkrētā joma nepārtraukti mainās, par ko uzzināt vairāk var internetā.

Kādas tad ir kontaktlēcas?

Uz šodienu tiek izveidoti ļoti daudzi varianti savādāku kontaktlēcu, kas sniedz iespēju dzīvot kopā ar vairākām veselības kaitēm. Bez tam eksistē lēcas acīm, kuru izmantošana atšķiras pēc laika, tas bez šaubām ir viens no faktoriem, kas ietekmē kontaktlēcas cenas. Ir vienreizlietojamas kontaktlēcas, kuras ir ērtas dienām ārpus mājas pie tam tās ir uzticamas, tā kā samazināts infekcijas drauds, bet šo kontaktlēcu cena ir augstāka nekā standarta arī šīs kontaktlēcas ir smagāk izmantot cilvēkiem, kas iepriekš nav izmantojuši lēcas. Kontaktlēcas tiešsaistē un te pat optikas salonā pārdodas arī tāda veida, kur paredzētas divu nedēļu lietošanai. Daudzi optikas klienti virza savu izvēli par labu konkrēti šīm lēcām, jo šim lēcām pastāv milzīgs piedāvājums, ērts dizains, kontaktlēcu cena ir vidējā līmenī kā arī ir ērtas nēsāšanā, taču šeit ir vajadzīgi lēcu konteineris. Un visbeidzot kontaktlēcas, kuras iespējams valkāt no 30 dienām pie tam atsevišķiem modeļiem izmantošana var sasniegt gadu. Protams, iegādājoties šāda veida kontaktlēcas online produktu lapā vai kur citur, iepatiksies tieši kontaktlēcu cena un vienkāršā lietošana, taču jāatzīmē tas, ka šeit svarīga būs uzglabāšana, tā kā ir liels acu iekaisuma risks.

Pirkt lēcas online

Tagad liels skaits preču iegādes tiek tasīti, izmantojot tiešsaisti, jo tas vairumā gadījumu ir izdevīgāks salīdzinot iegādi veikalos kā arī tas ir vienkāršāk. Gadījumā ja cilvēku jau ir skatījies oftalmologs vai viņš ir lietojis kontaktlēcas, tad var pirkt arī lēcas acīm interneta veikalā. Pie tam daži e-veikali sniedz tādu variantu, kā piedāvā Jums apmeklēt ārstu. Tajā brīdī, kad uz rokām ir ārsta izraksts, Jūs jau varat, iegādājoties lēcas acīm interneta veikalā, skatīties pēc sev būtiskiem momentiem, piemēram, būtiskas lietas kā kontaktlēcas cenas. Svarīgi ir tas, ka cilvēks, ierodoties aptiekā, nevar pasūtīt vajadzīgās lēcas, jo tieši vajadzīgās nav pieejamas, un klientam būs jābrauc uz citu vietu. Un tas ne vienmēr ir ērti un pieņemami. Iegādājoties kontaktlēcas internetā, klients vienmēr redz visu sortimentu un pērk tieši to, kas tam vajadzīgs. Tagad ir skaidrs kontaktlēcas internetā pasūtīt ir viegli, bez tam šis process prasa ievērojami mazāk laika nekā vienkāršā salona apmeklējums.

Lēcu interneta veikals

Jums uz rokām ir kontaktlēcu recepte, tas nozīmē, ka ir saprotams, kas Jums nepieciešams. Kad Jūs izvēlaties pasūtīt lēcas interneta veikalā, tad ir saglabāts laiks, kas ir nepietiekams pašreizējā dzīves ritmā. Tagad katra neaizņemtā minūte ir uzskaitīta, un iepirkumu pabeigšana interneta vietā prasa vienīgi dažas minūtes. Plusi ir saprotami. Gadījumā ja optikas veikalā un e-vides veikalā tiek pirkta viena un tā pati prece, tad nav jāveltī laiks ceļam uz optikas salonu, kur izvēlēties kontaktlēcas. Pie tam optikas salonā kontaktlēcas cenas ir daudz lielākas. Atliek vien izvēlēties piemērotāko vietu, kur iegādāties kontaktlēcas online. Te der pievērsties uz pieredzi, interneta veikala pastāvēšanas periodu un piedāvāto sortimentu, jo šodien internetā jau ir dalībnieki, kas ilgus gadus piedāvā dažādas lēcas acīm interneta veikalā un viņiem tiešām rūp reputācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.