Sushi – kādā veidā izvēlēties un kur paēst Rīgā?

Savā pamatā rolli ir un būs sushi tips. Suši Rīgā un citās Latvijas pilsētās tiešām ir diezgan iekritis sirdī, pat neskatoties uz to, ka dotais ēdiens nāk no Japānas. Suši receptes galvenā sastāvdaļa biežāk jau ir nori lapas, rīsi kā arī jūras veltes. Lai gan tomēr ir alternatīva sushi papildināt, gan ar vistu, gan gaļu. Mūsdienīgu suši pagatavošana būs ļoti daudzveidīga. Vairāku sushi bāru piedāvājuma klāstā pastāv suši komplekti ar tiešām izsmalcinātiem pildījumiem, taču klasiskie sushi un karstie suši joprojām būs pieprasīti. Kādas tad būs polārākās sushi receptes? Noskaidrosim visu par to!

Suši receptes un komplekti milzīgā daudzveidībā

Vairāku tipu suši pagatavošana ietver rīsu pielietošana. Kā vēl pildījums suši receptes varētu pielietot dažādu variāciju garneles, zivis, dārzeņus un pat augļus, kā arī garšvielas un mērces. Sushi tiešām var būt atšķirīgi savā starpā arī pēc to taisīšanas veida jeb tīšanas tehnoloģ‍as. Savukārt Hosomaki suši atšķiras pēc to kompaktajiem izmēriem, kuri nepārsniedz divus līdz trīs centimetrus. Tāda tipa suši gatavošana notiek, lietojot vienu pildījumu un suši rīsus. Visas sastāvdaļas ir iesaiņotas mazā nori lapā. Futomaki jeb lielie sushi. Pagatavoti no dažādiem komponentiem un tiek iesaiņots nori lapiņā. Viena suši diametrs var būt līdz pieciem centimetriem. Uramaki jeb suši iekšpusē. Šajā gadījumā nori lapās ir iesaiņots vienīgi pildījums, un rīsi paliek ārpusē, savā veidā ierāmējot suši. Temaki (konusi). Var būt, ka tieši šī veida suši Rīgā ir ne visās iestādēs pieejami. Tie izskatās konusa veidā, kas pagatavots no nori lapām un arī piepildīts ar vārītiem rīsiem un jūras veltēm. Šo suši garums varētu sasniegt 10 centimetrus. Un nenoliedzami mums visiem pazīstamā Philadelfija, šo sushi piegāde Rīgā ir un būs ļoti pieprasīta.

Kur ir iespējama suši piegāde Rīgā?

Ir tik daudzas vietas, kurās varētu būt pasūtīti suši Rīgā. Bet kā atrast pašu labāko restorānu? Nav noliedzams, ka, vispirms jāizlasa atsauksmes par izvēlēo vietu. Iespējams ierakstīt meklēšanas logā, kur paēst Rīgā garšīgus sushi, Jums atklāsies vairākas rekomendētas vietas. Pirms tiek sūtīta sushi piegāde Rīga, aplūkojiet īpašos piedāvājumus un vai ir kādas sushi akcijas. Parasti jauni restorāni taisa īpašus piedāvājumus, lai klienti nogaršo šīs vietas sushi receptes un tad ēdīs vienīgi šos suši Rīgā. Aplūkojiet Menu varbūt suši komplekti ir izdevīgāki, jo lielos restorānos tas tā ir. Un atceraties, pirms tiek izdarīta sushi piegāde Rīgā, noskaidrojiet visu par izvēlēto firmu, tā kā parasti runa iet par jēlu zivi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.