Angāri vai garāža- uzbūvēsim ātri un lēti!

Saliekamie angāri ar savām izdevīgām izmaksām un mazo būvniecības laiku ir var teikt aizstājis ierasto procesu, ko izmanto garāžu vai angāru būvniecība. Mūsdienās keramzīta bloku un citu līdzīgu materiālu garaža vai angāri ir pagātne. Arvien vairāk tiek izvēlēta tāda tipa angāri, kur var izmantot bezrāmja tehnoloģiju, lietojot dažādas metāla konstrukcijas. Šo var izskaidrot gan ar ātru un ērtu salikšanu, kā arī salīdzinoši lētām izmaksām.

Garāžu būvniecība un angāru – kādi tieši tipi pastāv?

Paši angāri savstarpēji atšķiras tikai pēc metāla konstrukcijas un arī izgatavošanas materiāla. Šodien tieši metāla angāri ir vispieprasītākie, tas ir arī tāpēc, ka izceļas ar vieglu uzstādīšanu, salīdzinoši īsā laikā, bet ar labu gala rezultātu. Ir kantaini metāla angāri, kur to jumta segumi ir no metāla, pie tam pats angāru garums ir neierobežots. Angāri, kas ir lokveida, izceļas ar to, ka to jumta konstrukcijas veido loku, kas parasti ir izgatavots no gofrēta profila loksnēm. Labi ir angāri, kas ir siltināti, kur jumta uzlikšana tiks realizēta lietojot sendviča veida poliuretānā paneļus. Mūsdienās jumta izveide angāriem tad ir ļoti dažāda, kas ļauj to pielāgot ikviena klienta vēlmēm. Savukārt, metāla garāžas, kā labs risinājums auto novietošanai, atšķiras savā starpā kā pēc to izmēriem, tā arī pēc jumta konstrukcijas. Parasti sastopama garāža ar divu slīpumu jumtu, taču jau ir arī modeļi, kur izmantota vienas slīpnes jumta izveide – vertikāla vai ari horizontāla.

Konkrēta vieta, kurā tiek pasūtīti angāri

Šodien daudz kur pieejamas saliekamās garāžas un metāla angāri, kur ir dažādu veidu jumta segumi un jumta izveide, kā arī bieži vien šī veida kompānijas pārdod arī citus pakalpojumus, kā piemēram, bruģa ieklāšana. Pie mājokļa un vasaras dārza mājas nereti noder bruģēšana, kā arī lieti noder garāža, tādēļ rekomendējams doties pie tiem, kuri doto pakalpojumu klāstu varēs piedāvāt. Ņemot vērā to, ka garāžu būvniecība kā arī angāru būvniecība ir atbildīgs darbs, pirms noslēgt līgumu par darbu izpildi, vispirms aplūkojiet atsauksmes par izvēlēto speciālistu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.