RIEPU UN AUTO DISKU TEHNISKĀ STĀVOKĻA LOMA

Tieši riepu tehniskais stāvoklis spēlē lielu lomu drošības līmenī uz ceļiem. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Daudzi riepas izvēlas, balstoties uz cenas faktoru, kas ne vienmēr norāda uz riepu kvalitāti, jo, kā jau daudzās jomās, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, taču taupīt arī nebūtu prāta darbs. Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu(spied šeit – sunfull riepas). Riepu garāžas piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar riepu un disku balansēšanu, labošanu, uzturēšanu kārtībā un pat riepu uzglabāšanu ārpus sezonas.

AUTO RIEPU UN DISKU SERVISS

Riepu, riteņu un disku apkope iet roku rokā jebkurā servisā. Diski, daudzu uztverē, ir dekoratīvs elements un pat nenojauš, cik liela ir to loma visā automašīnas ritošajā daļā. Riepu garāžā ne tikai veiks disku diagnostiku, bet arī labošanu un nomaiņu, ja tāda nepieciešama. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai. Riepu cenas ir dažādas, galvenokārt, atkarīgas no ražotāja, ražošanas valsts un citiem aspektiem. Riepu stāvokli nosaka arī autovadītāju braukšanas paradumi.

LIETOTU AUTO RIEPU PIRKŠANA AR GARANTIJU

Riepu servisi piedāvā iegādāties gan jaunas, gan mazlietotas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Tas attiecas gan uz ziemas, gan vasaras riepām, turklāt, nevajag bīties no tā, ka riepas ir lietotas, jo pirms nonākšanas nākošā īpašnieka rokās, tās tiek pārbaudītas un atzītas par drošām. Lietotas riepas vislabāk pirkt sertificētos servisos, nevis caur sludinājumiem, jo “no rokas” pirktām riepām nav garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.