Silvia rakstīja:Šodien redzēju, ka bija apturēts viens par to, ka nav redzems numurs (viss dubļos), laikam izrakstīja brīdinājumu un turpat uz vietas lika notīrīt! Tā kā, neaizmirstam notīrīt!
Silvia rakstīja:Šodien braucot pa Rīgu Jūrmalas virzienā stāvēja 4 ekipāžas! Viņu ir ka biezs... un ķer visus: gājējus, velosipēdistus un autovadītājus!
Raimic rakstīja:Silvia rakstīja:Šodien braucot pa Rīgu Jūrmalas virzienā stāvēja 4 ekipāžas! Viņu ir ka biezs... un ķer visus: gājējus, velosipēdistus un autovadītājus!
Par gājējiem un riteņbraucējiem pilnīgi piekrītu,viņus vajag sodīt vēl nežēlīgāk par autotransporta vadītājiem.CSN ir attiecināmi kā uz vieniem,tā uz otriem.
Rodas jautājums,kāpēc,ja šoferis pārbrauc krustojumu pie sarkanās gaismas,tiek uzskatīts par rupju pārkāpēju,bet gājējs ejot pāri pa sarkano gaismu ir jālaiž.
Bija kuriozs atgadījums Tallinā,saistīts ar brauktuves šķērsošanu,bet to kādā sabraukšanā izstāstīšu...
Palma rakstīja:Raimic rakstīja:Silvia rakstīja:Šodien braucot pa Rīgu Jūrmalas virzienā stāvēja 4 ekipāžas! Viņu ir ka biezs... un ķer visus: gājējus, velosipēdistus un autovadītājus!
Par gājējiem un riteņbraucējiem pilnīgi piekrītu,viņus vajag sodīt vēl nežēlīgāk par autotransporta vadītājiem.CSN ir attiecināmi kā uz vieniem,tā uz otriem.
Rodas jautājums,kāpēc,ja šoferis pārbrauc krustojumu pie sarkanās gaismas,tiek uzskatīts par rupju pārkāpēju,bet gājējs ejot pāri pa sarkano gaismu ir jālaiž.
Bija kuriozs atgadījums Tallinā,saistīts ar brauktuves šķērsošanu,bet to kādā sabraukšanā izstāstīšu...
Vecīt tik nepiemirst
Maricjka rakstīja:Esat piefiksējuši, ka jau kādu laiku policija taisa reidus, kad sabrauc kopā vairākas ekipāžas vienā vietā, gar ceļa malām tiek izliktas pagaidu zīmes, sākumā 50, pēc paris metriem 30, un pēc pāris metriem stop policija. Un tiek pilnībā visas mašīnas apturētas, un pārbaudītas.
Pati tādai izbraucu cauri pirms divām nedēļām uz Siguldas šosejas pretim Brālim, bet man paveicās, jo viņi vai nu gatavojās sākt, vai bija jau beiguši.
Bet man kolēģi ir trāpījušies uz šādiem arī citās vietās.
Silvia rakstīja:Maricjka rakstīja:Esat piefiksējuši, ka jau kādu laiku policija taisa reidus, kad sabrauc kopā vairākas ekipāžas vienā vietā, gar ceļa malām tiek izliktas pagaidu zīmes, sākumā 50, pēc paris metriem 30, un pēc pāris metriem stop policija. Un tiek pilnībā visas mašīnas apturētas, un pārbaudītas.
Pati tādai izbraucu cauri pirms divām nedēļām uz Siguldas šosejas pretim Brālim, bet man paveicās, jo viņi vai nu gatavojās sākt, vai bija jau beiguši.
Bet man kolēģi ir trāpījušies uz šādiem arī citās vietās.
Vangazos, virziena uz Riigu, tur patiik viniem tuset, tas tiesa! Cik reizes esmu vinus tur redzejusi, bet kka nav gadijies apstaties.
Liidzigi esmu redzejusi Keguma centra un Riiga arii, uz sitienu nevaru atcereties vietu.
Silvia rakstīja:Atkal jasak uzmaniities, a bija tik labi bez tiem radariem
http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... aidrojums/
Atgriezties uz Priekšnams / Lobby
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 5 viesi